Novinky
ryccardo
0
Teda musím přiznat, že nápad se zvednutím světlé výšky před nárazem mi přijde jako zajímavá inovativní fineska. Ne vždy to k něčemu bude, ale v určitých situacích to asi zlepší podmínky posádky při nárazu.
comper
1
Veru, audi na sebe maka, ale to opajcnutie zadnej napravy od rendliku, ts ts ts...
A pedikúru nič? Tak potom neberiem 😄
Ale určite sa potešia naši papaláši.. veď štátna kasa znesie veľa.
Ale určite sa potešia naši papaláši.. veď štátna kasa znesie veľa.
tie dnesne auta uz dokazu vsetko mozne len bohuzial samotna jazda s nimi uz prestava byt zabavna ... to je ten problem dnesnych aut ze uz su vsetkym moznym ( kinom , obyvacku spalnou.. pojazdnym nahravacim studiom aj kuchynskou linkou ) len samotna podstata jednoduchosti auta ktore ma byt v prvom rade na prevoz osob sa uz vytraca... je to hodne smune ak zvazime fakt ze auta vseobecne mohli byt tak jednoduche a lacne... a ucelne len keby sa do nich nepchalo tisic somarin a nerobili sa z nich pojazdne tanky obyvacky alebo kuchynske linky ci masazne salony... automobilizmus uz bohuzial ale dnes na tieto veci nepozera racionalne ale ide tu zase o nic ine len biznis...
Zatímco jiné servery informují o falešných čislech prodejů VW z Francie, vy usilovně mlčíte.
Měli byste naopak iniciativně přepočíst statistiky celosvětových prodejů za rok 2016, aby se ukázalo, že největším prodejcem zůstala Toyota.
Ale to vy ne... Vy o přízeň čtenářstva nestojíte. Styd´te se, Ma-ye-re!
Měli byste naopak iniciativně přepočíst statistiky celosvětových prodejů za rok 2016, aby se ukázalo, že největším prodejcem zůstala Toyota.
Ale to vy ne... Vy o přízeň čtenářstva nestojíte. Styd´te se, Ma-ye-re!
nez vyrazis na vlak az se to cele pose*re
Jo chlape, takhle vypada premie a pokrok. Ne jak ten tvuj Volvo hnuj, ktery jediny, cim premii konkuruje je cena. Ale proc ne, kdyz ovce jako ty ten cinsky xindl kupuji. Kvalita a uroven je ale holt jinde.
Volvo se nekupuje, ale fasuje.
kde fasujou? podivej se na znak vis ci to znamena? to nejsou zadny ctyri krouzky pro teplousky. >😒]
Jojo, logo s pinďourem je takový supr chlapský a vůbec ne teplý. Hele, furt o fous lepší, než chodit po dálnici pěšky.
mohli se na ni vice vyradit. neprijde mi to dostatecne majestatni jako treba 7er nebo Sko. Spis jako facelift 4ky nebo 6tky.
Zadni lampy teda ale uzasne.
Zadni lampy teda ale uzasne.
podla mna za vzor posluzila nova elantra ( alebo santa fe? ) >😁 :yes: .. ono obecne dnes uz kazdy nahana ten magicky 6 uholnik hyundaia... hyundai v tomto stanovil vzorovy face ... ktory poslednu dobu mnohi napodobnuju od mazdy forda cez subaru opel az po audi
Tak mě napadá - nebude v Audině taková ta kyberruka, jako měl Wolowitz v Big Bang Theory? Ruka by mohla kromě masírování nohou ještě například drbat záda, ovládat dotykovou obrazovku, řídit, podávat pití, proplesknout otravné potomky... A - na co to jí vlastně ten Howard používal? Pravda, to by se možná hodila daleko spíše do Porsche 😉
VWypadá to na další z řady skVWěle "převlečených VW"... >😒] 😉
to mi pripada, ako keby si niekoho priVWolaVWal... >😒]
Doufám, ze to myslíš v legraci, protože Te považuji za normálního. Jestli se ale přižene ta osoba (mužské nebo ženské pohlaví - dodnes nevím), tak to budou teprve orgie. Dost na tom, ze tady je ta anonymní kreatura Holden. Ještě jsem neviděl, ze by něco napsali k tématu (no vlastně já jsme taky nic nenapsal) 😄
Auta už řídí sama, tak oč jde. Já osobně radši kouřilku. >😒]
Kouřilku? Tam si můžeš "namasírovat" i prostřední nohu, pokud ti tam dosáhne... :😉 >😁