Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nové Audi A8 odhaluje poslední detaily před premiérou. Nabídne masáž nohou!

38 komentářů

Bubáq
Zatímco jiné servery informují o falešných čislech prodejů VW z Francie, vy usilovně mlčíte.
Měli byste naopak iniciativně přepočíst statistiky celosvětových prodejů za rok 2016, aby se ukázalo, že největším prodejcem zůstala Toyota.
Ale to vy ne... Vy o přízeň čtenářstva nestojíte. Styd´te se, Ma-ye-re!
Ozzman
A ještě lepší, než si hrát s autodrahou ! Tak radši mlč 😄
andy2214
Jo chlape, takhle vypada premie a pokrok. Ne jak ten tvuj Volvo hnuj, ktery jediny, cim premii konkuruje je cena. Ale proc ne, kdyz ovce jako ty ten cinsky xindl kupuji. Kvalita a uroven je ale holt jinde.
kaiserlábus
S tím autem, by bylo rychlejší sehnat kouřilku. >😁
white label
Kouřilku? Tam si můžeš "namasírovat" i prostřední nohu, pokud ti tam dosáhne... :😉 >😁
stealth01
Doufám, ze to myslíš v legraci, protože Te považuji za normálního. Jestli se ale přižene ta osoba (mužské nebo ženské pohlaví - dodnes nevím), tak to budou teprve orgie. Dost na tom, ze tady je ta anonymní kreatura Holden. Ještě jsem neviděl, ze by něco napsali k tématu (no vlastně já jsme taky nic nenapsal) 😄
Snooob
To ti je pjekný 4-dverový mustang. :yes:
_Karel_
Přesně topere, Audi A8 potají kopírovali podle Elantry. To je neuvěřitelný, co seš schopen vyplodit.
Joab
Jojo, logo s pinďourem je takový supr chlapský a vůbec ne teplý. Hele, furt o fous lepší, než chodit po dálnici pěšky.
Joab
Volvo se nekupuje, ale fasuje.
holden2
nez vyrazis na vlak az se to cele pose*re
pallas
A pedikúru nič? Tak potom neberiem 😄
Ale určite sa potešia naši papaláši.. veď štátna kasa znesie veľa.
holden2
potrebujes vysvetlit vyznam?
praděda7
Já věděl, že když se tu mluví o masážním zařízení, tak to někdo "nevydrží" a hodí "to" do placu... 😉 No a po té kouřilce to bylo víceméně jisté.... >😁
kaiserlábus
Auta už řídí sama, tak oč jde. Já osobně radši kouřilku. >😒]
3_diamanty
podla mna za vzor posluzila nova elantra ( alebo santa fe? ) >😁 :yes: .. ono obecne dnes uz kazdy nahana ten magicky 6 uholnik hyundaia... hyundai v tomto stanovil vzorovy face ... ktory poslednu dobu mnohi napodobnuju od mazdy forda cez subaru opel az po audi
3_diamanty
tie dnesne auta uz dokazu vsetko mozne len bohuzial samotna jazda s nimi uz prestava byt zabavna ... to je ten problem dnesnych aut ze uz su vsetkym moznym ( kinom , obyvacku spalnou.. pojazdnym nahravacim studiom aj kuchynskou linkou ) len samotna podstata jednoduchosti auta ktore ma byt v prvom rade na prevoz osob sa uz vytraca... je to hodne smune ak zvazime fakt ze auta vseobecne mohli byt tak jednoduche a lacne... a ucelne len keby sa do nich nepchalo tisic somarin a nerobili sa z nich pojazdne tanky obyvacky alebo kuchynske linky ci masazne salony... automobilizmus uz bohuzial ale dnes na tieto veci nepozera racionalne ale ide tu zase o nic ine len biznis...
comper
Veru, audi na sebe maka, ale to opajcnutie zadnej napravy od rendliku, ts ts ts...
Horst Fuchs
Tak mě napadá - nebude v Audině taková ta kyberruka, jako měl Wolowitz v Big Bang Theory? Ruka by mohla kromě masírování nohou ještě například drbat záda, ovládat dotykovou obrazovku, řídit, podávat pití, proplesknout otravné potomky... A - na co to jí vlastně ten Howard používal? Pravda, to by se možná hodila daleko spíše do Porsche 😉
misak
mohli se na ni vice vyradit. neprijde mi to dostatecne majestatni jako treba 7er nebo Sko. Spis jako facelift 4ky nebo 6tky.

Zadni lampy teda ale uzasne.
_Karel_
>😒] :yes:
webpaja
Hyundai, který okopíroval single frame Audi? Nevšiml jsem si, že by někdo kopíroval rozteklé H, spíš naopak.
holden2
ani na okamzik sem nezapochyboval ze si zdejsi vosel >😒]
AUDIRS6
to mi pripada, ako keby si niekoho priVWolaVWal... >😒]
stealth01
Upřímně? Já mám v paži, kolik dělají ree😜ortu. Mě zajímá jen jedno. Jaké mají produkty.
holden2
jsem rad ze uznavas ze je lepsi nez na dalnici vyhlizet u audiny odtahovku
holden2
volvo uz je historie. velice pohodlna a spolehliva. 😉 jinak ovce kupuji uplne jiny xindl a tim je xindlwagn. ten je pro xindl primarne urcen. >😒]
holden2
kde fasujou? podivej se na znak vis ci to znamena? to nejsou zadny ctyri krouzky pro teplousky. >😒]
webpaja
Určitě, vysvětli nám to. 😉
webpaja
To víš, ty historie 😉
webpaja
Masařky kupují podle znaku? Hmmm :yes: >😁
AUDIRS6
ono, ja som povodne narazal na "nasho anti Audi(ofila)" >😒]
ale ako vidim, ma tu slusnu nahradu na rozvirenie hladiny... >😁
white label
twl, od tebe je to kompliment jako kráva!
white label
Jen se pokouším rozvwířit tradičního ducha místních diskusí... 😉
edit - ...a už je tady, vzpomeň milion a nic. >😒]
white label
Samozřejmě, že to byla ironie ke koloritu zdejších diskusí...
Věřím, žes nezapochyboval ani na okamžik. 😉
white label
VWypadá to na další z řady skVWěle "převlečených VW"... >😒] 😉
ryccardo
Teda musím přiznat, že nápad se zvednutím světlé výšky před nárazem mi přijde jako zajímavá inovativní fineska. Ne vždy to k něčemu bude, ale v určitých situacích to asi zlepší podmínky posádky při nárazu.
KANKUNEN
Volvo výkon přece nepotřebuje, uvědomil si to i Polestar.