Novinky
Na autě jsem nic takového neměl, ale na motorkách dost často. Nebylo to nijak drahé, koncovka většinou okolo 10 tis. a srandy kopec. Jednou jsem v Razzu (P4, Podolí) řešil (domnělý) nedostatek výkonu u své LC4 640 a jako řešení mi byl nabídnut produkt firmy SuperTrapp, avšak jedinou otázkou bylo, zda je homologován pro silniční provoz ... no a fakt tedy nebyl 😄 Vždycky si na to vzpomenu, když mi pod oknem proletí nějaký hlasitý motorkář a já mám chuť po něm něco hodit.
tu debi*litu vibrujici prednim oknem uz odstranili nebo si vwdebils budou pripadat jeste drsneji?
První odstavec a dozvěděl jsem se že není nic lepšího na světě, dokonalý bezchybný golf který vykrouzi každou zatáčku, a dá se používat každý den. Je tak dokonalý až je nudný >😁 já bych se vykaslal na akrapovice a spíš vyrezal tunu elektroniky co to auto řídí, ABS, dal tam manuál, a pak by to nuda nebyla no vlastně pro běžného zákazníka golfu vy to bylo nepoužitelný ale řidiči by si přišli na své.
Ja bych to nedelal ale z jineho duvodu. Za me golf R byt urvanejsi nemusi, on ma kouzlo prave v te sve nenapadnosti, v tom ze vypada jako kazdy jiny golf s R paketem (teda az na ten cirkus s ctyrma koncovkama vyfuku, dve ala GTI by tomu sluseli vic).
Kazdopadne tam budu mat obriu marzu, len trh ukaze ci to za to stalo. Na Dieselgate treba nejak zarobit >😒]
Dost lidí si koupí Akrap hlavně k vůli profláklé značce ("nápis") a z charakteru zvuku jsou pak zklamaní.