Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Dopravní hřiště za miliardy. V západních Čechách budou jezdit auta bez řidiče

10 komentářů

free78
"V západních Čechách budou jezdit auta bez řidiče" - pche, u nás na Moravě řídí ženy už dávno...
Blue Sun
Já bych to už dnes nevztahoval jen na ženy...
free78
Jasně, to byl vtip 😄
Já si všímám, že spousty řidičů tápe v pochopení těchto dvou věcí😒br /> 1) přednost zprava (a nikoliv, že přednost mají ti co jedou "rovně", nebo po lepší silnici)
2) dát přednost při odbočování vlevo
Blue Sun
Jen v tom?
IPace
spousta ridicu tape v mnohem vetsim poctu ruznych veci :-! a spousta ridicu si s necim jako jsou predpisy nelame vubec hlavu

ma posledni zkusenost tady u nas v mestecku, u stadionu se opravovala prijezdova cesta, ridiccsky vyuzivana je asi jen jeji polovina priblizne 300 metru kam zakaz vjezdu nebyl, po dobu opravy a i ted tam je cedule zakaz vjezdu, presto hned jak polozili novej asfalt tak tam jezdi ridici vesele i prez zakaz vjezdu, vcera kdys jsem sel z kanclu domu, tak se tam jedna pani a 3 panove rozcilovali na policajty kdys jim vypisovali asi pokuty ze proc tam ten zakaz je kdys oni potrebuje jet pro sve deti co tam sportuji, pritom parkoviste pred stadionem bylo poloprazdne a jizte tem usportovanym detem bude delat strasne obtize tech asi 300 metru k autu dojit >😁 ta pani navic stala hned u vjezdu do haly a znacky zakaz zastaveni, takze obsluzna technika by se dovnitr a ven nedostala >😁
removed
no já si myslím, že nejvíc dnešní řidiči/řidičkytápou v tom, kdy je vhodné používat takovou tu blikající krabičku...smatphone tím myslím.
Dnes mezi 6 - 20 km D1. Tři pruhy, v prostředním krátkozrakej (a to nejspíš nejen fyzicky) frajer s telefonem až u popelníků (brýle) jel nadsvětelnou rychlostí 60 km/h a mydlil display co to dalo. Co na tom, že ho podjížděli kamiony a autobusy, že někteří řidiči dávali avízo , že jeho jednání je nebezpečné.
Tímto zdravím majitele bílého Volva S60 a doufám, že už ho na silnici nikdy nepotkám v jiném, než jeho autonomním vozidle, neboť evidentně nerozeznává realitu virtuální od té skutečné. Rád bych, aby si podobní zabedněnci uvědomili, že ve skutečné realitě můžou snadno umřít nejen oni, ale i ti ostatní kolem nich a to včetně dětí... čili kvůli těmto vocasům možná bude to autonomní řízení lepší.
Ozzman
>😒]
Ondris
Donna al volante, pericolo constante.
Barry Lyndon
... stejně jako to (předvolební) lithium. Tady než se někdo rozhoupe, už to možná nebude ani potřeba.
IPace
tu mam jedno z me dilny, tak se posadte a nechte se vest :-!

[odkaz]