Videa
Tak neviem ako autor, ale ja som sa nič nové z videa nedozvedel, čo by nebolo zverejnené už pri oficiálnom predstavení v septembri/září.
Tri verzie, dva výkony, dve prevodovky, 4WS, to všetko bolo povedané podstatná zostáva len cena a kedy príde na trh. A to stále nevieme.
Tri verzie, dva výkony, dve prevodovky, 4WS, to všetko bolo povedané podstatná zostáva len cena a kedy príde na trh. A to stále nevieme.
V nějakém předchozím článku jsem záhledl, že by se tu měl objevit někdy v květnu (tuším). To by snad mohlo stačit i na objednávku a dodání během léta, aby si ho člověk mohl i užít (už si na něj brousím zuby 😄 ).
Ja bych rekl, ze zakladni verze bude nekde mezi 699 900 az 749 900.
To mi přijde relativně optimistické... ale uvidíme, možná na té horní hranici...
Proc ne. Si u meganu GT odpocti automatickou prevodovku za cca 50 a mas auto za 545 tisic. 150 max 200 navic nevidim jako neco nerealneho.
739t Kč stojí i30N Performance, som presvedčený, že Megane bude vyššie. Obdobne GGTI Performance začína na 752t. Pre ilustráciu CtR začína na 929t. Takže stavím fľašu tokajského na to, že MRS nebude ani len začínať šestkou, môj tip je základ nad 750t, Cup 800t a Trophy 900t.
Proto jsem psal tech 749 900.
Nezapomen, ze Hyundai N30 ma navic zase kopu vybavy 😉. Megane bude v zakladu.
Kde budes muset dokoupit navigaci, hlidani slepeho uhlu, vyhrivani sedacek a par dalsich veci. Nicmene s tim jaky dava Renault bonus to bude nula cca k puvodni cene.
Nevim co je mozne u H dostat obecne.
Tady je puvodni cenik Megane 3 RS a myslim, ze ty ceny budou podobne + 50 tisic za automat.
[odkaz]
Nezapomen, ze Hyundai N30 ma navic zase kopu vybavy 😉. Megane bude v zakladu.
Kde budes muset dokoupit navigaci, hlidani slepeho uhlu, vyhrivani sedacek a par dalsich veci. Nicmene s tim jaky dava Renault bonus to bude nula cca k puvodni cene.
Nevim co je mozne u H dostat obecne.
Tady je puvodni cenik Megane 3 RS a myslim, ze ty ceny budou podobne + 50 tisic za automat.
[odkaz]
[odkaz]
Ten stříbrnej kousek vypadá parádně, vytažený blatníky udělají fakt hodně 😄
aj do výfuku pekne prdí.
škoda že asi nebude aj ako 3dv.
škoda že asi nebude aj ako 3dv.
MRS vypadá sakra dobře! U mě o moc lepší než ta poslední. Motor 1.8 s parametry 300k a 400 Nm taky moc dobrý. Nevíme, a asi už nikdy vědět nebudeme, o kolik lepší by byl dvoulitr. V roce 2010 dával dvoulitr max. 265k a 360Nm. A teď, o 7 let později ho i se všemi EU restrikcemi a klacky pod nohama, překonala osmnáctistovka.... :yes:
1) lidi kurrvva zlenivěli 2) lidi kurrvva zlenivěli 3) lidi kurrvva zlenivěli....a vše ostatní jsou jen výmluvy... 😉