Ekonomika
podle toho snadno poznáme, zda mechanicky velmi schopné Mitsu pochopilo, že Evropané chtějí v autech něco, co oni nechápou.
1) je v autě použitelná loketní opěrka a ne ten bakelitivej dekl na skříňku uprostřed? (nastavitelná alespoň v předozadním směru - aby člověk nemusel mít loket vyrostlý z ledvin?)
2)Pochopili už, co je to bederní opěrka? (Jedno Mitsu vlastním, vrcholná výbava, sedmimístná cenovka. Sedadla v kůži, vyhřívaná, elektrická - bez bederek. A nelze přiobjednat.)
1) je v autě použitelná loketní opěrka a ne ten bakelitivej dekl na skříňku uprostřed? (nastavitelná alespoň v předozadním směru - aby člověk nemusel mít loket vyrostlý z ledvin?)
2)Pochopili už, co je to bederní opěrka? (Jedno Mitsu vlastním, vrcholná výbava, sedmimístná cenovka. Sedadla v kůži, vyhřívaná, elektrická - bez bederek. A nelze přiobjednat.)
Taky mam dve otazky. Ma nekdo zkusenost s dobrym dealerem mitsu?
Jake ceny lze vykomunikivat s dealerem (% z ceniku)?
Jake ceny lze vykomunikivat s dealerem (% z ceniku)?
Tak proč si to koupil, ty sedmimístná cenovko? >😁 Nevím kdo je větší troll, jestli Mitsu nebo ten kdo koktá o sedmimístný cenovce a auto si ani nevyzkouší. Pak lze jen říct, dobře ti tak.
Nemusel to nutně být deal-breaker. A můžeš podcenit, jak tě to bude po čase štvát.
"Víme, které provedení půjde na dračku" - "V České republice HÁDÁ automobilka ....."
Významu slovního spojení "NA DRAČKU" budou prodeje kteréhokoliv provedení na hony vzdálené.
Titulek by měl být: "Víme, kterého provedení se při tom paběrkování podaří udat nejvíc"
Titulek by měl být: "Víme, kterého provedení se při tom paběrkování podaří udat nejvíc"
To jo 😄 Tak, nebo tak, cenovka base modelu není nastavená nikterak vysoko, čumím :yes:
Kdyby jen base, 120kw AT 4x4 max výbava(pěkná) pod 800 - to mi taky nepřijde drahý.
To jistě taky. Vychazím z toho, že nízká "cena od" dokáže docela připoutat pozornost potencionálních zákazníků.
Musím tomu přiznat, že nebýt přeplácanýho předku a mizernýho kufru - motor ideál, možnost manuálu i automatu,interiér z obrázků "skoro" Lexus, výbavy pěkný, ceny vstřícný - co víc si přát? 😄
Nakonfigurovali to pro Evropu hodně zajímavě :yes: S designem se "taky peru", ale tohle se bude prodávat, nebojim se toho.
Možná míň chromu by tomu prospělo.
Možná míň chromu by tomu prospělo.
ten diesel .................. >😁 ... ale taky bude 😄
Pokud ten benzín dokáže jezdit okolo sedmi, těžko bych hledal argument pro naftu.
Teda - koukám, že bude mít lepší automat, tak snad to 😉
Teda - koukám, že bude mít lepší automat, tak snad to 😉
Již brzy budeme jezdit všichni v režimu WLTP a RDE a potom se opět ukáže rozdíl ve spotřebě. A to už budou skutečně čisté diesely, pod tvrdou kontrolou.
Ale ať si každý vybere co mu vyhovuje. Benzínů by mělo být prodáváno více protože obecně jezdí kratší trasy a spíše jsou v osobním vlastnictví.
Ale ať si každý vybere co mu vyhovuje. Benzínů by mělo být prodáváno více protože obecně jezdí kratší trasy a spíše jsou v osobním vlastnictví.
Chápu to z fotek správně, že tam není?
Je ve všech výbavách.
A je někde nějaká fotka, jak vypadá? Vzhledem k dvojitému zasklení pátých dveří si to nedovedu stále představit ;-\
edit: Tak za pomoci pana guugla jsem nějaké fotky našel a na nich krátkou roletku ve dvou výškách..
edit: Tak za pomoci pana guugla jsem nějaké fotky našel a na nich krátkou roletku ve dvou výškách..
tak toto bude pravdepodobne novy kral v nepremiovej triede kompaktnejsich SUV okolo s dlzkou okolo 4,4-4,5m ... cakam megauspech... :yes:
opravdu? prodá se jich pár.
Tys už čekal před nějakou dobou, jak Genesis zadupe do země S klasse. Ještě jsem nepotkal jedinýho.
Jinak - auto má šmrnc.
Tys už čekal před nějakou dobou, jak Genesis zadupe do země S klasse. Ještě jsem nepotkal jedinýho.
Jinak - auto má šmrnc.
Znacim si datum a tvoj prispevok - o rok-dva ti ho pripomeniem 😄 Vyzera zaujimavo, ale podla mna sa az tak dobre predavat nebude.
Napsal jsi šikovně král...král čeho? Prodejů, propadáků, neprodejnosti?
Nevzhledná přehranatělá krabice s absurdními, nevkusnými chromovými prvky. Vypadá jako bazarník s tlustým pozlaceným řetězem na krku.
Nevzhledná přehranatělá krabice s absurdními, nevkusnými chromovými prvky. Vypadá jako bazarník s tlustým pozlaceným řetězem na krku.
Ten mi prijde tragicky v zakladu pod 400 litru na tuto tridu, kde ma kazdy pres 400 poradne. Kufr o velikosti hatchbacku u takoveho auta mi prijde trosku blbe.
Ano, je tam posuvna lavice, ale pokud chci je napriklad ve trech na dovolenou.
Stacilo v zakladu nekde 450 a pri posuvu 500 a bylo by to super. Otazka jak to bude vypadat realne nazivo. Protoze nektere automobilky v dnesni dobe s temi litry kufru doslova caruji.
Ano, je tam posuvna lavice, ale pokud chci je napriklad ve trech na dovolenou.
Stacilo v zakladu nekde 450 a pri posuvu 500 a bylo by to super. Otazka jak to bude vypadat realne nazivo. Protoze nektere automobilky v dnesni dobe s temi litry kufru doslova caruji.
predaje nič moc. Na mňa pôsobí ako na silu zo starého x krát fejsliftovaného modelového radu vysekať ešte akože trendy novinku a je to vidieť.
Snad se mu bude i dařit, nevidím totiž velkou slabinu.
Exteriér je moderní a zajímavý, na to dnes lidé slyší (viz. CH-R, 3008 apod.), interiér o poznání lepší, než v minulosti, motor má slušné parametry (podobné jak jednotky od konkurence), nabízí se různé pohony i převodovky, světlá výška 183 mm je v rámci třídy taky v pořádku, kufr nijak nevybočující v rámci třídy, 1600 kg bržděný přívěs je taky dobrá hodnota, poctivá konstrukce zadního zavěšení taky není dnes úplnou samozřejmostí.
Trochu mám jen otazník nad cenovkou (do 600k je i X-Trail či CR-V a to jsou o pořádný kus větší auta, RAV4 a CR-V ve čtyřkolce jsou taky hodně na dohled tohoto Myšáka), tak snad je to jen zaváděcí cena a brzo na to přidají pěknou slevu, jak je u diamantů zvykem 😉. Potom bych opravdu věřil v úspěch tohoto modelu.
Jediná věc, která mi opět nejde do hlavy, jsou 18 palcová kola na čtyřkolce - to musí být v terénu porod, právě ke čtyřkolce by se logicky hodila menší kola, ale zvykem to bývá bohužel naopak...
Exteriér je moderní a zajímavý, na to dnes lidé slyší (viz. CH-R, 3008 apod.), interiér o poznání lepší, než v minulosti, motor má slušné parametry (podobné jak jednotky od konkurence), nabízí se různé pohony i převodovky, světlá výška 183 mm je v rámci třídy taky v pořádku, kufr nijak nevybočující v rámci třídy, 1600 kg bržděný přívěs je taky dobrá hodnota, poctivá konstrukce zadního zavěšení taky není dnes úplnou samozřejmostí.
Trochu mám jen otazník nad cenovkou (do 600k je i X-Trail či CR-V a to jsou o pořádný kus větší auta, RAV4 a CR-V ve čtyřkolce jsou taky hodně na dohled tohoto Myšáka), tak snad je to jen zaváděcí cena a brzo na to přidají pěknou slevu, jak je u diamantů zvykem 😉. Potom bych opravdu věřil v úspěch tohoto modelu.
Jediná věc, která mi opět nejde do hlavy, jsou 18 palcová kola na čtyřkolce - to musí být v terénu porod, právě ke čtyřkolce by se logicky hodila menší kola, ale zvykem to bývá bohužel naopak...
A ta sekunda sa i mne zda byt dost velky rozdiel, uvidime, co na to realne merania.
Pockal bych na realne testy 😉
Nejvic me potesila nadrz na 63L, coz na rok 2017 velky objem.
CVT neradi, takze mozes rovno zanedbat aj radenie z 1 na 2 a mas dalsiu pol sekundu... Je to uplne v pohode mozne.
Skor by som sa pozastavil nad tym ze 120kw auto robi stovku za 10s, to je tragedia.
1.5t nie je ziadna velka hmotnost. U dieslovych kombikov v nizsej strednej taka klasika, cakal by som skor cas okolo 9s, pri idealnom sprevodovani teoreticky aj okolo 8 - 8.5s.