Novinky
To da asi tyka len americkeho trhu, pretoze ako to uz bolo spomenute, je to uz povinna vybava
Nebude ten zvydeny vykon mat nieco docinenia s novym Skyactive-G motorom s vyssim kompresnym pomerom ?
...skudlil jsem, radostne se vypravil k prodejci a tam zjistil, ze je mi mala 😒 ale silnejsi motor snese "s prstem v nose", ten podvozek je opravdu vyjimecny, stejne tak tuhost karoserie.
Wuhuuuu, to zni slibne. Jen proc mam takovy nepekny pocit ze do evropy se to nedostane. 😒
To bych řekl že i jo... pochopil jsem to tak, že ta specifikace nahrazuje tu původní 118kW.
S chapanim bych pockal na realitu, zvlast v evrope clovek nikdy nevi co ta ktera znacka perouci se s limitama CO2 zase vymysli.
Pokud bys mel ale pravdu, pak by to bylo super info. Sam se priznam ze me prave vykon, jeho absence, vzdy odrazoval od toho se nad mx5 i jen zamyslet. Takhle bych sice furt nekoupil, ale zamyslet, to uz jo. 190k uz dava smysl. 😄
Pokud bys mel ale pravdu, pak by to bylo super info. Sam se priznam ze me prave vykon, jeho absence, vzdy odrazoval od toho se nad mx5 i jen zamyslet. Takhle bych sice furt nekoupil, ale zamyslet, to uz jo. 190k uz dava smysl. 😄
A je to tady, možná jde o první motor Skyactiv 2 = Dynamic Force, mají podobný výkon, nevěřím že by Toyota udělala skoro stejný motor.
Sky II a Dynamic Force sú principiálne odlišne motory. DF sa skôr podoba na Sky 1 s drobnými úpravami na zníženie spotreby.
Prostě klasicky - něco za něco. 😉
Zejména u motorů, které ze své podstaty nemají zcela vyřešeno vyvážení sil prvního a druhého řádu, což souvisí s počtem a uspořádáním válců a uspořádáním klikových čepů je s nižší hmotností třeba kmity a vibrace eliminovat. Osmiválec V90° s klikou po 45° to prostě nepotřebuje.
BTW... kamera v Miatě? To už jsou ty lidi líný otočit hlavu 😄 ?
Já spíš nepochopil, proč toyota dovede vysekat už 147 Kw, tak proč motoráři z mazdy se furt drží 118 Kw. S tím novým motorem to bude pecka.