Ekonomika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeRenault Captur už koupíte s novou třináctistovkou. Na kolik horká motorová novinka přijde?
33 komentářů
Ferenze
Já jsem Captur kupoval už cca před rokem od [odkaz] a kdybych věděl, že přijde model s třináctistovkou, tak bych si nejspíše nějaký ten čas počkal... 😄 Nedá se nic dělat, jsem s autem i tak nad míru spokojen, mohu ho vřele doporučit.
Obzvláště, když za 509 tisíc můžu mít Scénic se stejným motorem a velmi slušnou výbavou! 😉
104 kW, super výbava, hodně prostorný auto, dobrá světlá výška, mě to drahý nepřijde.
Zkus si to porovnat s konkurencí a uvidíš, že ta je o dost dražší (čest výjimkám).
ale uz nizsi stredni na tom je mnohem lip.
treba O3 1.4tsi/110kW ted v akci za 445tis a jediny co bych k tomu urcite prihodil by byl paket s full led + climatronic + par hovadinek za 50tis. pro me bohuzel nepouzitelny, takze musim lovit v jinych vodach ...
Já jsem svým způsobem minimalista, takže pro mě to Clio v kombíku bylo naprosto ideální volbou. Posledním kombi zůstane zanedlouho Fabia a pak... konec.
maly kombiky vymiraj, misto nich budou maly vysoky SUV s vysokym tezistem a tedy horsimi jizdnimy vlastnostmi, velkou celni plochou a tedy vyssi spotrebou a malym kufrem jako tresnickou na dortu.
nastupce kombikovy fabie se tezko dockame, pro mnohy lidi by to stale bylo idealni auto.
Zkus se mrknout tam 😉.
Tím pádem nám tam ale stále zbývá třeba Fiat Qubo a Dacia Dokker, tam je to cenově srovnatelné a tam to jako přímou konkurenci taky vidím, pak jde o priority kupce - jízdní vlastnosti vs vnitřní prostor.
Být to dobrá Japonská, nebo Fiaťácká atmosféra, tak super volba, tohle ale asi nebude ten případ...
Pokud člověk chce nějakou dynamiku musí jít do turba, jenže u PSA v téhle kategorii k němu dostane k 81kW (což je fajn) jen 5ti kvalt... Ty řidiči... Zlatá moje 1.4VTI proti té 3hrnkové atmo 1.2 😉
Já vzpomínal na staré dobré čtyřválce těsně pod 70 kW, proti těm jsem nemohl říct křivého slova...