Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
jam2015
.. brutálna cena za plastové dieliky.
Keď tú ich cenu prepočítate na kg, tak za tie prachy si môžete kúpiť skutočné a celkom slušné auto! ;-\
Keď tú ich cenu prepočítate na kg, tak za tie prachy si môžete kúpiť skutočné a celkom slušné auto! ;-\
eLzyx
Přiznám se, že netuším pro koho je tohle určené. Děcku by tohle málokdo koupil, protože je to drahé. A hrát si s Legem v dospělosti mi přijde poměrně dětinské.
Preco prave "hrat"? Poskladas a das do vitriny - potom musi byt detinske mat aj modelovu zeleznicu, alebo lepit lietadielka, pripadne staviat si RC modely a podobne konicky. Lego je len nastroj, ktorym dokazes dosiahnut to iste. Mozes zobrat original stavebnicu a zmotorizovat niektore prvky, alebo ich dokazes dialkovo ovladat, ovladat cez PC/smartfon a mnoho dalsieho.
A ano, som jeden z tych, co by si to kupili avsak technic je u mna okrajova zalezitost. Aspon zatial.
A ano, som jeden z tych, co by si to kupili avsak technic je u mna okrajova zalezitost. Aspon zatial.
Pekelná Micinka
Za mě trochu zklamání, že nevyrobili některé nové díly, aby motor mohl být funkčně a konstrukčně identický s předlohou. Také absence potisku loga výrobce v masce a na volantu, na dílcích, které běžně potišťují jsou u exkluzivního setu za tuto cenu dost na pováženou. Počkám, jestli bude za lepší cenu, takhle zatím ne.
Tohle mi přijde prostě hnusný.
Pri poslednom porsche 911 bola okrem navodu velka kniha, ktora dokonca popisovala jednotlive kroky ako sa auto realne vyraba. Takze v moznostiach ake su, to vyzera dobre.