Novinky
_Karel_
3
"Konstruktéři naší společnosti odvedli úžasnou práci, která zachycuje veškeré detaily ikonického designu" - [odkaz] ano, těžko rozeznat, které z těch dvou je auto a které model.
Přejít do diskuze
_Karel_
Ale no tak. Může jít poznat, že jde o lego, a přitom to nemusí vypadat jako slepený z rozbitých skořápek: [odkaz]
Tohle mi přijde prostě hnusný.
Tohle mi přijde prostě hnusný.
TGreat
Mě se teda moc líbí, jen škoda, že ta česká cena je 9 999,- A dolů rozhodně nepůjde... 😒
Pekelná Micinka
Za mě trochu zklamání, že nevyrobili některé nové díly, aby motor mohl být funkčně a konstrukčně identický s předlohou. Také absence potisku loga výrobce v masce a na volantu, na dílcích, které běžně potišťují jsou u exkluzivního setu za tuto cenu dost na pováženou. Počkám, jestli bude za lepší cenu, takhle zatím ne.
Reco
Preco prave "hrat"? Poskladas a das do vitriny - potom musi byt detinske mat aj modelovu zeleznicu, alebo lepit lietadielka, pripadne staviat si RC modely a podobne konicky. Lego je len nastroj, ktorym dokazes dosiahnut to iste. Mozes zobrat original stavebnicu a zmotorizovat niektore prvky, alebo ich dokazes dialkovo ovladat, ovladat cez PC/smartfon a mnoho dalsieho.
A ano, som jeden z tych, co by si to kupili avsak technic je u mna okrajova zalezitost. Aspon zatial.
A ano, som jeden z tych, co by si to kupili avsak technic je u mna okrajova zalezitost. Aspon zatial.
Reco
Porovnavas ale neporovnatelne. Technic je zamerany na funkcnost a konstrukciu (co v creatore nedosiahnes). To, ze sa to da aj lepsie zavisi o😜 1.modelu ktory sa snazis vytvorit [odkaz] a od 2. materialu, ktory mas k dispozicii. Aj tu sa nachadza par novych dielikov, ale ocakavat, ze vyroba vsetkych dielov bude unikatna len pre jeden model nekoresponduje s politikou lego.
Pri poslednom porsche 911 bola okrem navodu velka kniha, ktora dokonca popisovala jednotlive kroky ako sa auto realne vyraba. Takze v moznostiach ake su, to vyzera dobre.
Pri poslednom porsche 911 bola okrem navodu velka kniha, ktora dokonca popisovala jednotlive kroky ako sa auto realne vyraba. Takze v moznostiach ake su, to vyzera dobre.
přezdívaný alias
Brouk, na kterého odkazuješ, je řada Creator. Přiznám se, že tu vůbec neznám. Každopádně Chiron je z řady Technic, což je stejně široká řada, jako jsou Lego System nebo Lego Duplo. Ta "slepenost z rozbitých skořápek" je typický vzhled řady Technic. A v rámci ní mi tenhle Chiron přijde fajn.
přezdívaný alias
Jdi do lega dělat marketing. Lego, u kterého nepůjde poznat, že jde o lego, bude určitě ta správná cesta :yes:
Emel
Zase... kdo z Lega něco postavil, tak ví, jak je těžké modelovat složitější 3D tvary, které nejsou pravoúhlé. Za mě to zvládli dost dobře. Brouk je trošku snazší v tom, že má natolik specifický tvar, že i když se trošku odchýlíš, tak to furt vypadá jako brouk.
jam2015
.. brutálna cena za plastové dieliky.
Keď tú ich cenu prepočítate na kg, tak za tie prachy si môžete kúpiť skutočné a celkom slušné auto! ;-\
Keď tú ich cenu prepočítate na kg, tak za tie prachy si môžete kúpiť skutočné a celkom slušné auto! ;-\
eLzyx
Přiznám se, že netuším pro koho je tohle určené. Děcku by tohle málokdo koupil, protože je to drahé. A hrát si s Legem v dospělosti mi přijde poměrně dětinské.