Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeOpel Insignia už koupíte s novým benzinovým motorem 1.6 Turbo. Máme kompletní technická data
65 komentářů
Ozzman
Výkon, parametry a spotřeba naftového dvoulitru v takovém autě a kombinaci...
Pokud to bude strop, tak je to škoda, zajímalo by mne, jak takový motor v tak velkém autě bude držet dlouho.
A co 1.5T ? Ten zůstává? Trochu jsem o něm přemýšlel, než vzít zánovní nafťák v této třídě, byl lehce nad 0,5 v nové Insi.
Pokud to bude strop, tak je to škoda, zajímalo by mne, jak takový motor v tak velkém autě bude držet dlouho.
A co 1.5T ? Ten zůstává? Trochu jsem o něm přemýšlel, než vzít zánovní nafťák v této třídě, byl lehce nad 0,5 v nové Insi.
ja bych radsi podladenej dvoulitr, nez vyhonenou 1.6
ta 1.6 v astre asi idealni motor, ale na vlajkovou lod to je bida
ta 1.6 v astre asi idealni motor, ale na vlajkovou lod to je bida
V Astře je asi původní 1,6, toto bude už PSA, ne?
Ne, je to [odkaz] z Maďarska, PSA motor není kompatibilní s platformou GM.
Právě Opel R&D bude vyvíjet na základě MGE nový 1.6 benzín pro celý koncern PSA. Asi definitivně přišli na to, že Prince (PSA-BMW THP) se jim nepodaří odladit... >😁
Právě Opel R&D bude vyvíjet na základě MGE nový 1.6 benzín pro celý koncern PSA. Asi definitivně přišli na to, že Prince (PSA-BMW THP) se jim nepodaří odladit... >😁
Uz v minulej diskusii som sa ta pytal, ci mas nejake blizsie info o problemoch aktualnych 1.6THP? O problemoch na zaciatku sa vie, ale nemam dojem ze by pretrvavali - ani som sa nejako specialne o tom nikde nedocital. Aj tu, tusim ericn, mal s 1.6THP problem v 5008 a po vymene motora to uz bolo OK.
Technika je stále stejná a karbonizace extrémní. GM řeší samozápaly olejem bez vápníku (Dexos1 Gen2), PSA to "vyřešilo" snížením intervalů ze 30 na 20 a v servise ti mechanici doporučí max. 10. Dokud nebude nový motor s kombinací přímého a nepřímého vstřiku, bude to stát za starou belu. PSA stejně skrytě protežuje diesely na venkov a "HTPčka" do města.
Snad to evolucne v novej 1.6 mozno je uz lepsie - asi ukaze len cas. Aktualne je to moj horuci kandidat do 5008. Dizel nechcem. Zvazim este 1.2 s ktorou som maximalne spokojny.
Cize opat velmi objektivna obhajoba vlastnej garaze >😁 Prechod na top v 1.6ke je jasny krok spat a odsudenie insignie na dozitie s tym, ze zabozruti do nej nechcu investovat a cim skor z nej spravia prebuchanu 508ku.
Prosim? Ja insigniu neriesim, pytal som sa vyslovene Shreka, ktory o THP rozvil diskusiu nedavno. Ani o 508 nic nehovorim. Si si isty, ze reagujes spravne?
ericn ale motor neměnil, po 20.000 km musel "pouze" na vyčištění. Každopádně, moc důvěry to nebudí. Ale nevlastnil jsem, tedy nehodnotím.
To já ve 20 tisících měnil motor, taky to byla 1.6 turbo, ale jiného výrobce >😒]
No vidíš, a jinej zdejší diskutér s tou 1.6 jezdí už sedm let bez problémů. Akorát si k tomu pro jistotu přikoupil mnichovskej šestiválec. >😒]
Srab jeden !😁
Mám kamaráta, ktorému tiež odišiel 1,6EB. Auto malo nabehaných 220t km. Takže na jednej strane ďalší dôkaz pre argumentáciu, ako je 1,6EB nevydarený motor, na druhej strane ak dnešný priamovstrekový turbomotor vydrží bez problémov 220t a potom odíde na zaslúžený odpočinok, tak poviem chvalabohu aj za tých 220t. Mne do 220t zostáva ešte takmer 100t. >😁
No životnost motoru 220 tis km je taková napováženou, protože pokud auto nepustíš do světa do 100t, tak pak bude neprodejné, kdo by si koupil ojetinu, co na ní najede třeba jen 50t km >😁 Ted jsem četl na Mondeo klubu, že to dost lidí nakupovalo z druhé ruky se 150+ tisíci km..., tak jsem zvědav, jak to bude chodit s pláčem >😁
Riziko tu je vždy a ja si nedávam ružové okuliare. Ale z môjho pohľadu človeka, ktorý spraví ročne 20t km je životnosť 220t niečo, čo sa mňa už nebude týkať, pretože 11 rokov auto držať nebudem. A keby som aj držal, tak za 11 rokov služby mu ešte pekne poďakujem. >😁
Inak minulý týždeň som sa o tomto bavil so servisákom, keď som mal Mondeo v servise a ukľudňoval ma, že môj motor je vo výbornom stave, keď mením pravidelne olej po 15-20t, dávam aditívum, jazdím hlavne mimomesto a občas mu "vypálim sadze". Z tohto pohľadu by som bol zvedavý, kam by to dotiahol 2,0TSI a aké problémy by mal, ale to už sa budem musieť spýtať nového majiteľa. 😄
Inak minulý týždeň som sa o tomto bavil so servisákom, keď som mal Mondeo v servise a ukľudňoval ma, že môj motor je vo výbornom stave, keď mením pravidelne olej po 15-20t, dávam aditívum, jazdím hlavne mimomesto a občas mu "vypálim sadze". Z tohto pohľadu by som bol zvedavý, kam by to dotiahol 2,0TSI a aké problémy by mal, ale to už sa budem musieť spýtať nového majiteľa. 😄
Kolegovi chybalo na prvej gen 1,2 tsi len kúsok pod 300k km. Motor fungoval do ppslednej chvíle, rozpadol sa zvyšok auta a v mixe sa to už neoplatilo kriesiť (podvozok na šrot, úniky oleja zo všetkého možného a piaa sada rozvodová >😁 )
Tak kdo by to čekal, spodek toho 1.6 Yamaha-Mazda motoru nebyl nikdy dimenzovaný na přeplňování. V mazdách nebo u starých fordů si pěkně ševelil, nenáročná komprese, průměrné výkony, Ti-VCT i o něco lepší výkon.
Komplet v hliníku je tam všechno od hlavy až po blok, litá klikovka, a všechno to pak hoří. U Fordu si mysleli, že na to posadí novou hlavu se vstřikovači a přidají přeplňování a mají downsizováno - ale chyba lávky. >😁
To není litinový blok, kovaná klikovka, kované minimálně ojnice, když ne i písty, bedplate - základ dobrého turbomotoru.
Komplet v hliníku je tam všechno od hlavy až po blok, litá klikovka, a všechno to pak hoří. U Fordu si mysleli, že na to posadí novou hlavu se vstřikovači a přidají přeplňování a mají downsizováno - ale chyba lávky. >😁
To není litinový blok, kovaná klikovka, kované minimálně ojnice, když ne i písty, bedplate - základ dobrého turbomotoru.
Tak v dnešnej dobe 147 kW z 1,6ky už nemožno považovať za vyhonenú, zober si 508, ktorá má 165 kW a v 308 GTi má tá 1,6ka až 200 kW. Za mňa ideálny motor do Insignie.
Ak nie vyhoneny, tak vyhuleny ?
Papierove zvasty.
Esteze sa toho tolko nepredava od PSA, aby s tym nemali problem ako s TSI, EB, TJETy ze ....
A pockaj ... vlastne 1,6 THP je na zozname "nekupovat".
Papierove zvasty.
Esteze sa toho tolko nepredava od PSA, aby s tym nemali problem ako s TSI, EB, TJETy ze ....
A pockaj ... vlastne 1,6 THP je na zozname "nekupovat".
To já taky, ale zase na jednašestku to má slušné parametry, včetně spotřeby. Uvidíme, jaká bude realita. Není ten motor i v Astře?
Ano je aj v Astre a je zaujimave, ze tam ma 300 Nm a zrychlenie rovnake 7,7 (manual) ako Insignia? To sa mi velmi nezda, ze vacssia a tazsia Insignia by mala rovnake zrychlenie.
Tohle je 4x4 , takže na akceleraci to má vliv. Jestli to smaže ty kila navíc, to nevím.
Pockaj kde vidis pohon 4X4? Myslim, ze su to iba predokolky. Astra ma s tymto motorom namerane na roznych strankach 0-100 za 7-7,2 s takze zle to urcite nepojde aj v tazsej Insi. Kazdopadne je skoda, ze nie je 8 AT.
Absence dvoulitru je škoda, ale jako taková "střední" motorizace ta 1,6 vyhoví většině lidí.
Pravda. Astra v tehle motorizaci se mi líbí a kdybych sel koupit nové auto, je horkým kandidátem. V Insignii také nemusí být 1.6 spatná, ale jako vrcholná motorizace? To snad ne... :-!
1.5T zůstává, ale radši bych si připlatil za [odkaz] než kupovat motor postavený z 1.4.
Ten už byl přes limit, nakonec jsem koupil lehce ojetý nafťák u konkurence a v kombiku, ta 1.5T byla lift.
Já myslím, že držet bude, zas taková hoňka to pro něj nebude. Mám zkušenost s 1,6 TCe v Talismanu grandtour stejný parametry, a naprosto v pohodě. I spotřeba byla dobrá, držel jsem se mezi 7 - 8 litry s mým stylem jízdy. Když srovnám, jak a za kolik jezdil 2,0T v trojkový Laguně GT (150kW),pak bych jasně brat novou 1,6. Pokud bych měl rozmýšlet, jestli připlatit 60 tisíc za naftu, a auto kupoval za svoje peníze, pak beru benál. Spíš by mě zajímalo, jak jede ta nová 1,8 TCe, to jsem ještě neměl možnost prubnout.
Shr3k
Tyto motorizace už by měly mít inovovaný přístrojový štít a volitelně navigaci Navi Pro (QNX RTOS platforma) místo Intellilink 900 2.5 (Bosch WinCE platforma). [odkaz]
kari.laz
Nabídka, která je úplně dokonalá. Mít silnější benzín (popravdě aktuálně jakýkoli benzín) s manuálem v 508 (4x4 zase tolik lidí nepotřebuje) tak je to úžasné. Takhle má člověk možnost alespoň u "koncernového" Opelu zvolit možnost manuální převodovky i u benzínu. Pravda ale je, že dvoulitr s totožným výkonem by byl lepší.
bubulak
Tak 1,6T 147 kW se těžko může vyrovnat 2.0T 191 kW, to by u Opelu museli být kouzelníci. Sorry, ale ve střední třídě je 1,6 T průměrná motorizace a jako vlajková loď musí být něco většího. Byť 147 kW je dost a na běžný ježdění asi bohatě stačí.
Súhlasím. Stredná trieda by mala mať ako vrchol aspoň 2,0T. Na druhej strane pre bežného motoristu (vrátane mňa) je súčasný stav lepší ako v minulosti. Vtedy sa mi 1,5t javil ako nedostatočný na tak veľké auto a zase 2,0T s 260k ako príliš, notabene s ohľadom na jeho dosť veľký apetít a hovoril som si, že by to chcelo niečo medzi, okolo 200k. No a tu je. Takže za mňa je súčasný stav lepší, nehovoriac o fakte, že 2,0 bol povinne s automatom a štvorkolkou, kdežto 1,6 môžeš mať aj s manuálom a bez AWD.
hlavně původní model byla čtyřkolka s vektorováním točivého momentu, tohle jsou jen předokolky, taže to ani není adekvátní náhrada za ten zrušený dvoulitr....
A nad 1,6 už se nic neplánuje??