Novinky
MikyJ
0
[odkaz]
Přejít do diskuze
a tým chceš povedať čo?? nepoznáš nikoho čo má 207/307/308 ale domnievaš sa že sú to šroty..úžas
trochu objektivity-ktorá automobilka nemala pri prechode na can-bus problémy s elektronikou?
trochu objektivity-ktorá automobilka nemala pri prechode na can-bus problémy s elektronikou?
Ved o to prave ide. Nevies to s uplnou istotou. Zdroje sa ohladom presneho datumu roznia. A datovat vznik automobilky ziskanim patentu na motor je asi rovnako relevantne ako tvrdenie ze si sa narodil v momente ked sa tvoji rodicia rozhodli mat potomka.
Submisivně a místospřežně prohlašuju,že si zasloužím tu z GP - Bravo až při dalším pokusu... 😉
Pánové(a od nedávna)i dámy,BOŽSKÝ,jenž s neutuchající výkonností zásobuje diskuze občas nezapomenutelnými odstavci plnými "nových pravd",popřípadě "neotřelých náhledů",Nechtěně,znovu opakuji Nechtěně probudil k životu hejna Múz.A ty holky šikovný makaj na jedničku 😉 .Schválně si uvědomte,kolik príma,nebo spíše super komentářů(smečů na tupý argumenty)jste všichni před vznikem "jednotné 507 fronty" čítávali...Zhruba týdenní působenní je vizitkou "zdravého a flexibilního ducha" členů a návštěvníků serveru.Denně je zde vidět,že mimo vášně pro "plecháče" bystře a vtipně glosujete "Mistra" :yes: .Tož "smečům zdar a měkčenejm zvlášť" sokolíci >😁 !
Nie nevyrába. Ten fakt že je starší to sice nezpochybňuje ale staví to celou věc do trochu jiného světla. Na přelomu 19. a 20. století vznikly a zanikly tisíce automobilek. Vždyť jen v USA se odhaduje že bylo v době vzniku Fordu kolem 4000 různých výrobců, montérů apod. nových aut.
v tom pripade je nejstrsi ta znacka ve ktere jezdili Flinstounovi >😒] akorat nevim ktera to byla 😉
stejne se tady bavime o nejstarsich dosud zivych znackach.Panhard je uz nejaky ten patek po smrti pokud se nemylim
Ad Panhard - pokud je mi známo tak už několik desítek let auta nevyrábí. Jinak bych ke značkám doplnil Daimler (1897), který je zhruba tak "živou" záležitostí jako Tatra.
Nevim jaká to byla generace, ale byl to šmejd. K té 407 - znám jednoho jejího majitele, před ní měl právě 406 i 405. Podle jeho slov neni zadaleka sám komu se to sype. Model 408 si už asi nekoupí. Taky je to jedno z nejčastěji svolávaných aut ve třídě, nic moc prostor a interier.
Na stránkách frantíků je do r.1890 datován model Below a v těch datumech je fakt trošičku roční až dvouletý rozdíl...
Tak som sa schvalne trochu do toho zavrtal a nasiel somm datum 1891...teda ako letopocet predstavenia ich prveho modelu...tak som z toho jelen. Kazdopadne okolnosti vzniku dost nestandardne. >😁
No jó,to tehdá kucí René a Emil "vykovali" první autí-některé zdroje však odkazují na 1890 😉 .Co je jasný,tak "určitě přátelsky přebrali" firmu kámovi Perinovi >😁 .Jo,René dělal do komunální politiky...
A podle čeho soudíš, že zrovna 407 je podprůměrná? Podle různých dlouhodobývh testu to vypadá přesně naopak.
O tom, že první generace HDI nebyly žádné držáky se všobecně ví. Vždyť i při testu 2.0 HDI 66kW v Autobildu , 307 odešlo turbodmychadlo.
Moje zdroje uvadzaju pri oboch 1889....ale ci jeden v pondelok alebo v piatok prveho majoveho tyzdne tam uz nie je...kto nas rozsudi?
Kucí maj nějak probléhy s funkcí - teda serveru - dnes už poněkolikáté...copak,že by horko...
chápu, že jsem tě jako tvůj idol zklamal, ale i já se občas pletu. Naštěstí tento úkaz nastává pouze jednou za tisíc let :-! >😒]
Jo a u toho berlinga se sypal jen motor, HDI. Stará dobrá 1,9d byla vynikající. HDI byl ve výsledku dražší provoz než multivan V6 benzin.
Francie na konci 19.století měla cca 200 různých výrobců "automobilů", či spíše motorizovaných kočárů. Hledat která z nich nastartovala motor toho prvního auta v pondělí a která zase ve středu, je dost komplikované. Navíc autosalony neexistovaly a ve Tvé Nitře o autech neslyšeli ani v pohádkách. Takže tyhle spory jsou dost zbytečné, rozhodující je, že Francie má aktuálně 3 automobilky s bohatou historií :yes:
Chceš říct, že ty na rozdíl od Marianka ty fakta nastudované nemáš, že jsi u vzniku těhle automobilek stál? To by pak dávalo smysl, že nejsi dítě, ale senilní dědek >😁
Kvalita Berlinga, čistě užitkového modelu, který se vyrábel poměrně dlouho, jehož motory a technika ješte pamatuje 306-ku. Podle toho nelze soudit kvalitu vozů PSA. Rozhodující je, jak jsou na tom nové vozy jako 207, 308 či 407.
Desing je věc vkusu, mě současné peugeoty vůbec neberou, ale dost lidí má opačný názor. Spíš jsem myslel kvalitu, ta šla hodně dolu. Sám jsem měl možnost porovnat berlingo /partner/ r.97 a r.03 . Kvalita nesrovnatelná ve prospěch staršího auta, a šlo o 2 vozy z každého roku takže žádná náhoda. Ostatně mi to potvrdilo i dost lidí kteří mají PSA hodně rádi.
Zalezi na pramenu informaci, ktery pouzivas. Casteji se vyskytuje M-B 1885, Peugeot 1896, Tatra, Oldsmobile 1897, Renault 1898, Fiat 1899.
Zde nejde o to, kdo byl prvni. Peugeot je jednou z automobilek s obrovskou davkou tradice. Pravem ji patri uznani vsech.
Zde nejde o to, kdo byl prvni. Peugeot je jednou z automobilek s obrovskou davkou tradice. Pravem ji patri uznani vsech.
"Peugeot, druha nejstarsi automobilka sveta" to "druha" tam ma v te vete docela velikej vyznam >😁
Danieli, kdyz si uz chces hrat ne znaleho, doporucil bych, aby sis zkontroloval fakta. Vim, jiz davno se zde stalo zvykem, ze DanielDesign, 507, LOOK a ostatni tve pseudonymy jsou zde synonymem otravneho stale se opakujiciho smutneho vtipu. Doporucil bych novy nick, neco vystiznejsiho, rovnajiciho se tve mozkove kapacite. Mozna "malysasula" by se hodilo. "Teenmutantannoyinginsect" by bylo asi nejvystiznejsi, jde ale o prilis dlouhy text, tudiz TMAI.
Peugeot, druha nejstarsi automobilka sveta. Automobilka s obrovskou tradici vyrobila jiz 50mil. automobilu. Peugeot si zasluhuje obdiv kazdeho z nas. BRAVO PEUGEoT.
Vždyť u většiny starších modelů, je to napsáno na přední kapotě a novější snad poznáš ne? Kdyby měli popisovat každý obrázek, tak redakce nedělá nic jiného.