Ekonomika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeRenault Mégane R.S. Trophy vstupuje na český trh. Připlatíte si za něj tučných sto tisíc
43 komentářů
samael
Trophy se mi nezdá tučných. Není to žádná rádoby ostrá verze jako u spousty jiných aut, kde hrají "sportovní" roli nášivky, nálepky a křidýlka.
Me naopak prijde, ze to za tech 100k nestoji. Rozhodne ne, pokud je pravda to, co je zmineno v clanku.
Tež myslím, "slabší" verze se samosvorem vyjde o dost lépe. Navíc u auta na denní ježdění bych teda preferoval 18" kola proti 19"...stejné jako u ostrých škodovek.
Tak Trophy rozhodne nie je auto na denné jazdenie, to je naopak pre tých, ktorí chodia často na okruhy. Univerzálnym HH na denné jazdenie bude práve základný MRS (ktoré je mimochodom prekvapivo pohodlné aj na 19kach).
No a cenový rozdiel je síce nie malý, ale treba si uvedomiť, čo všetko má v sérii oproti základnému RS. A napokon si porovnaj obdobné hotheče s +/- 300 koňmi: GTI TCR, Leon Cupra, Civic type R... všetky sú drahšie ako RS Trophy.
No a cenový rozdiel je síce nie malý, ale treba si uvedomiť, čo všetko má v sérii oproti základnému RS. A napokon si porovnaj obdobné hotheče s +/- 300 koňmi: GTI TCR, Leon Cupra, Civic type R... všetky sú drahšie ako RS Trophy.
Trophy není na denní ježdění? No, uvidíme co na to řeknou testy...třeba tě překvapí... 😉
Tak sú tu ľudia, ktorí používali Lotus ako daily car a robili s ním 1000 km po Európe, ale predpokladám, že Trophy už bude o hodne tvrdšie ako základný RS a teda pre väčšinu ľudí už moc tvrdý a nevhodný na daily driving.
100k vidím jako standard za takové příplatky, srovnejte si to s konkurencí především s mechanickým samosvorem. Jinak si myslím, že základní verze je spíš ceníkově docela levná, ve srovnání s konkurencí je ta cena Trophy podle mě dost dobrá. Ale zase Renault většinou nedává moc velké slevy (nevím jak teď na RS), takže ono ve výsledku těžko říct 😄
Arese
Tak a nabídka současného Megoše RS se nám pěkně zkompletovala. Na běžné ježdění "standardní" verze, pro skutečné hot-hatchové šílence a hlavně pro časté blbnutí na okruhu Trophy. Ta možnost manuální převodovky je obou verzí k nezaplacení, zvláště když u Leonu Cupra jí trestuhodně zařízli! 8-s :no😒br />
P.S. Jediné, co ještě v nabídce současného Meganu RS postrádám, je verze s klasickou zadní nápravou (bez aktivního přiřizování). Měl jsem tu čest si to auto vyzkoušet a při opravdu ostré jízdě se dost těžko odhaduje, jak ten zadek v různých zatáčkách zareaguje, což mi nebylo dvakrát příjemné... Navíc by u verze s neřiditelnou zadní nápravou mohla klesnout i cena.
Súhlas, je super, že RS má na výber až tri verzie, základ za dobrú cenu ako univerzálny HH, podvozkovo ostrejší Cup a túto ultimátnejšiu verziu Trophy. Tiež veľmi oceňujem možnosť voľby manuálu a automatu (a to pre všetky verzie; pozerám na teba Golf R). A rovnako súhlasím, že by som sa zaobišiel bez natáčacej nápravy, chce to hodne zvyku, mohli to nechať ako príplatok (presne ako Cupový podvozok).
Svezl jsem se kdysi Hondou Prelude s natáčecími zadními koly, ale neměl jsem z toho žádné negativní pocity. Chtělo by to porovnat..... 😉 Jo, pamatuju, že na otáčení v ulici to bylo perfekt.... 😉
No a druhá věc bude, jak to bude spolehlivé a jak drahý bude na to servis. Páč jak to zavedlo Porsche u GT3, tak to vvelká část jejich servisů vůbec neuměla opravovat...z Česka se vozily do Polska například.
Tož je to další mechanická věc, takže další věc co se může porouchat...... ;-\ Spolehlivost se ukáže časem.... :-!
Jen ten podvozek asi bude (a to i s těmi hydraulickými dorazy) poněkud přitvrzený.... 😉 Uvidíme, co budou komentovat po svezení novináři.... :-!
[odkaz]
Jako obvykle jsou ta designově nejhezčí a nejlehčí kola zároveň ta nejdražší.
Mne sa sice cierny strop paci, ale bez panoramatickeho okna je to vzadu ako v jaskyni so sucasnou modou malych okien.
Ja by som osobne automat do HH nedal (možno tak do tých hyperhatchov typu RS3 so 400 koňmi).