Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

4 komentáře

Má někdo zkušenost s neoriginální loketní opěrkou pro novou fábii? Bohužel už jsem neměl možnost si nechat zabudovat loketní opěrku při výrobě a při dodatečném dokoupení u škody výjde asi na 3600,-. Což mi příjde dost. Na jedný stránce jsem našel lok. opěru přímo pro FII asi za 1600,-. Bohužel nevím co od toho čekat? Proto bych byl rád, kdyby jste přidali vaše zkušenosti, popřípadě odkaz na nějakýho prodejce...
Jo tak to je pravda,že bude jinak trošku vypadat. Ale funkce bude stejná. Dojdi do škodovky nebo do Bazaru a ošahej si tu novou originální. A pak tu starou a uvidíš. To víš 3600 a 1600 je rozdíl tak uvidiš jakej bude pro tebe. Myslim že by ti mohla ta za 1600,- stačil. Ale bacha na aušusi! Musíš si to ošahat.
Zkušenost s neoriginální opěrkou má švagr... Koupil ji a po týdnu kompletně popraskalo polastové uchycení... udělal si vlastní z nerez plechu...a přišrouboval na tunel... přesto je nižší a při opření rukou o dveře a o opěrku je ruka o řádný kus níže... seděl jsem v jeho autě včera mám novou fábku II a taky chci opěrku... Ovšem - fábii už nemá v záruce, takže může bastlit co to dá.. poslední verze je, že ten nerez držák udělá nový, aby byl zároveň s opěrkou dveří. Starý dělal podle toho původního a nenapadlo ho, že bude o tolik nižší...
Jinak podle informací v autosalonu nová originál ŠKODA stojí 3500 s montáží kolem 4300,-.
Troubleman
mam lekteni operku ve Fabii II od vyroby. Stoji za backoru, je to nejhorsi cast interier, viz muj profil. Je to rozvrzanej kus plastu o ktery kdyz se clovek opre, jako by se oprel o 30 let stary dil. Zkousel jsem uz 2x reklamovat, ale bez uspechu! Pristi jaro az prijdu o zaruku s tim doma neco /podomacku/ provedu.