Má někdo zkušenost s neoriginální loketní opěrkou pro novou fábii? Bohužel už jsem neměl možnost si nechat zabudovat loketní opěrku při výrobě a při dodatečném dokoupení u škody výjde asi na 3600,-. Což mi příjde dost. Na jedný stránce jsem našel lok. opěru přímo pro FII asi za 1600,-. Bohužel nevím co od toho čekat? Proto bych byl rád, kdyby jste přidali vaše zkušenosti, popřípadě odkaz na nějakýho prodejce...
0
Jo tak to je pravda,že bude jinak trošku vypadat. Ale funkce bude stejná. Dojdi do škodovky nebo do Bazaru a ošahej si tu novou originální. A pak tu starou a uvidíš. To víš 3600 a 1600 je rozdíl tak uvidiš jakej bude pro tebe. Myslim že by ti mohla ta za 1600,- stačil. Ale bacha na aušusi! Musíš si to ošahat.
0
Zkušenost s neoriginální opěrkou má švagr... Koupil ji a po týdnu kompletně popraskalo polastové uchycení... udělal si vlastní z nerez plechu...a přišrouboval na tunel... přesto je nižší a při opření rukou o dveře a o opěrku je ruka o řádný kus níže... seděl jsem v jeho autě včera mám novou fábku II a taky chci opěrku... Ovšem - fábii už nemá v záruce, takže může bastlit co to dá.. poslední verze je, že ten nerez držák udělá nový, aby byl zároveň s opěrkou dveří. Starý dělal podle toho původního a nenapadlo ho, že bude o tolik nižší...
Jinak podle informací v autosalonu nová originál ŠKODA stojí 3500 s montáží kolem 4300,-.
Troubleman
0
mam lekteni operku ve Fabii II od vyroby. Stoji za backoru, je to nejhorsi cast interier, viz muj profil. Je to rozvrzanej kus plastu o ktery kdyz se clovek opre, jako by se oprel o 30 let stary dil. Zkousel jsem uz 2x reklamovat, ale bez uspechu! Pristi jaro az prijdu o zaruku s tim doma neco /podomacku/ provedu.
Jinak podle informací v autosalonu nová originál ŠKODA stojí 3500 s montáží kolem 4300,-.