Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

13 komentářů

Tak jsem si koupil tohle vozitko a zajimalo by me jestli nekdo mate nejake zkusenosti. hlavne by me zajimala spotreba. mam ho v automatu a pocitac ukazuje 12.4l/100km, ale zatim sem nemel prilezitost to overit vypoctem. motor B234I, 2.3l, 150hp. diky
dobry, ale ta 4AT prevodovka je priserna.
no dyt cti, viz nize, uz bylo receno :idea:
..musi to byt pekne zvezenie. Saab je saab

skusenosti nemam, iba tak som reagoval
peter: svezeni je to pekny, to je fakt, ale prece jenom ten automat je hruza, jen ctyrrychlostni, tak si dovedete predstavit jak to asi vypada. ale jinak zatim spokojenost.
papluh1
Ak je v poriadku tak by to casom malo klesnut .. az sa trochu vyjazdis 😄 nieco prida aj automat ale aj tak, taku spotrebu mam v meste s 2.3T a to na setrenie nejazdim. [odkaz]

Komunita 😒br />
www.parkoviste.koukej.info - sekcia saab

www.saabunderground.cz

www.saabinfo.net

www.saabturboclub.biz

Servis 😒br />
www.trolljets.cz

saab.plichta.info

www.omnia.sk (pre SVK)

- zoznam je subjektivny, tj podla mojej dovery 😄 ta sa moze menit ako sa uz po jednemu z CZ a SVK servisu stalo (s ostatnimi nemam skusenost/ priame referencie). Prehlad na [odkaz]

Diely (samozrejme vacsinou sa oplati viac ako v servise )

www.saabtuning.cz - aj servis podla moznosti

www.volny.cz/speedparts - aj servis podla moznosti

A vitaj!!
papluh: diky, zajimave odkazy. jenom s tema dilama a servisem, musel bych si to sem nechat poslat pres ocean, ale to by se asi nevyplatilo. takze doufam ze se mi nic nepokazi, jinak se asi nedoplatim..
😄
papluh1
no tak potom fora vseobecnejsieho (anglickeho) zamerania

www.saabnet.com

www.saabcentral.com

www.saabscene.com/forum

stranky s dielami - ceny s beznym servisom si musis porovnat sam

www.genuinesaab.com

www.eeuroparts.com

ak napr zbezne porovnam ceny oproti saabtuning.cz tak mi to vychadza tak o 20-35% drahsie podla [odkaz] (som neratal postovne ale ani zlavu 10-20 oproti katalogovej cene co tam maju) ... to neni az take zle 😊
Nazdárek, vítej do klubu!

Mám 900S, ročník 97, turbíčko, tak jak to má být, orig. 185k. Navíc jsem tam dal 3" výfuk od Speedparts (komplet od svodů) a otevřené sání, takže teď tam bude odhaduju něco kolem dvou set (i podle úspěchů při náhodném prověření sil s novou ochcávkou tfsi nebo mondeem st220). Mám jej skoro 2 roky, mnou najetých ca 25tis km, a naprostá spokojenost. Jediná věc co jsem měnil byl ten výfuk, ale to bylo spíš udělat si (a sobíkovi) radost. Spotřebou se pohybuju od 6.5 do 10l /100, podle způsobu jízdy, standard kolem 8, v zimě spíš 9-10. Ale to si dělám radost šlápnout na to a pokochat se zvukem třípalce a zatlačením do sedačky >😁

Třeba se někdy uvidíme na srazu 😊
dekuju, s tim setkanim na srazu si nejsem moc jistej, asi to nepujde protoze s tim jezdim v NY 😄 ale to nemeni nic na tom ze je to pekny auto. paradox je ze prvni evropsky auto mam v USA.. no nic, jinak ten automat mi moc radost nedela, ale nebylo na vyber. doma sem mel v celice sestikvalt, ted to radi za me a jeste jenom ctyrku max. vyfuk mam taky menenej, ted mam problem se stresnim oknem, nejak je hnuty nebo co, proste je nejak na krivo a nevraci se samo do puvodni polohy. ale oprava by byla strasne draha tak ho radsi nepouzivam. zatim sem nemel moznost vydat se na nejakou delsi cestu, jezdim jenom po meste (i tak je to obcas dost dlouhy) a ta spotreba me az desi. ale zase cena benzinu je dobra, tak se to kompenzuje.
Na to střešní okno mě upozorňovalo už pár lidí, že často netěsní, tak jsem docela rád, že jej nemám. Ale za pár centů na galon bych jezdil taky rád 😄 Já teď uvažuju o přechodu na 9-3, sice ještě ne SS, ale zato Aero, taky s výfukem, a možná rovnou i poladěnou jednotkou, ca 270k.. No uvidíme jak budou penízky 😄
jo okno je mrcha, to je fakt. zatim jenom snezi, ale az zacne prset tak se desim co se dostane dovnitr. snad nebudu pokazdy vybirat vodu kyblikem.

jinak samo preju at to vyjde s tou 9-3. hlavne ne automat..