Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

9 komentářů

Prodám Škoda Octavia Combi Elegance 2,0 TDI PD/103kW automatická převodovka DSG, navigace Colombus, xenony
metalíza šedá Antracit
Výbava: * Bez označení motorizace * Příprava pro uchycení dětské sedačky ISOFIX * Síťový program (sada síťí v zavazadlovém prostoru) * Kontrola tlaku v pneumatikách * Signalizace vzdálenosti při parkování vzadu * Nekuřácký paket vpředu * Maxi-DOT * Vyhřívané trysky otřikovače čelního skla * Audiozdířka v Jumbo Boxu * Alarm s hlídáním vnitřního prostoru a zálohovanou * Střešní nosič, černý * Kola SIRIUS z lehkých slitin 6,5J x 16" - 4ks * Paket pro špatné cesty * Aktivní hlavové opěrky na předních sedadlech a sig * Kožený volant * Navigační systém "COLUMBUS" se "SOUND SYSTEMEM" * Vyhřívání předních sedadel * Vnitřní zpětné zrcátko s automatickým stmíváním * Paket Safety * Tažné zařízení

Rok: 2008
Najeto: 33500 km

Původní cena: 937 600 Kč vč. DPH
Prodám za: 550 000 Kč vč. DPH
Johnny_P
to je vtip???!
tohel není inzerce, ale diskuzní fórum! 8-s :no:
superkutil
Jak si může někdo koupit Oktávku za 937tis.kč? 8-s

To bych ty peníze vrazil raději do něčeho jiného. Dej vědět, za kolik jsi to prodal. Myslím, že je to hodně neprodejné.

A ještě základní otázka, proč to probůh prodáváš? Vždyť prodávat auto v prvním roce je nejhorší obchod. :no:
Protože je to můj osobní referentský vůz a samozřejmě jsem za něj neplatil ceníkovou cenu 😉 Teď je pro mě nejvýhodnější ho prodat. Chci to auto prodat někomu kdo ocení výbavu a automatickou převodovku.

Takže jestli si chce někdo pořídit milionovou Oktávku za půldarma přímo od autorizovanýho obchodníka tak má šanci.
WinDiesel
Oktávku za "milion" si koupí leda cvok, takže tady jsi dost vedle :no:
Za polovinu stále těžce předražené... :no:
Motor s PDčkama je out... :no:
Málem jsem puknul smíchy když jsem viděl ten "paket pro špatné cesty"... :no: To jsou fakt Češi tak blbí že jsou za toto ochotni připlácet? ;-\
superkutil
Paket pro špatné cesty není špatný i když je spíše pro 4x4. Třeba Ford takovou ochranu vůbec nenabízí. 😉
WinDiesle... chlapče... ty snad ani nejezdíš po českých silnicích a neparkuješ v českých městech. Auto bez tohoto paketu už bych si nikdy nekoupil. Chápu že ty máš ve svém voze již commonrail, ale tehdy ho škodovka nenabízela. A když už jsi takový odborník na ceny tak mi najdi srovnatelné auto za podobnou cenu. Díky.
WinDiesel
No, paket na autě nemám a nějak jsem si nevšiml že by to tak moc bylo zapotřebí. Najeto mám na současném autě 210000, (předchozí Peugeot šel v 320000 km) z toho 1/3 v zahraničí. Faktem je, že Mondeo má výborný podvozek a skousne špatné silnice v ČR v pohodě a jestli Ti jde o ochranu vozidla před oboucháním na parkovišti, stejně ti do toho někdo najede zezadu nebo zboku, je to nadbytečné...
A pokud potřebuješ auto inzerovat tady, tak máš i za tu úžasnou cenu zjevně problém auto prodat (nebo ti hloupí češi pouze nedovedou auto ocenit?).
Tak mnoho štěstí při prodeji...
Nechci rejpat, ale myslím, že ta cena je doopravdy docela dost. Stačí když třeba jen srovnám se Superbem, který tady taky někdo prodává. Cena je o nějakých 170 nižší, motor V6 TDI je úplně něco jinýho oproti čtyřválcům, výbava lepší a celkově Superb působí úplně jiným dojmem, zvlášť ten po faceliftu nevypadá špatně. Je zase pravda, že ty máš jiné kilometry a o rok mladší auto.
I tak ale přeji šťastný prodej