Kluci nebo holky. Přečet jsem si všechny články na týhle stránce a musím vám říct aby jste se na tohle téma vysrali. Radši se zhulte do sraček to nemácenu se o tom bavit. lidi jsou nepoučitelný. Ožerou se sednou za volant a maj to všechno v kozách. A my si tady budeme lámat hlavu a přemejšlet nad vožralejma oslama.
čau huliči!! Na tuhle stránku jsem najel čistě náhodou. Já o autech vůbec nic nevím, ale jsem rád že na takový stránce se najde někdo, kdo si rád zahulí. Jak jsem tak četl tvoje příspěvky tak jsem si řekl že by jsme mohli pokecat o nějakým hulku, šitu a tak. Jestli chceš tak můžeme vypadnout z týhle stránky a založíme novou čistě jenom o hulení, aby si mohli dál povídat o autech a chlastu. kdo bude chtít může se připojit. Název je MARIHUANA jako lék. Tak zatím čau a pište svoje skušenosti.
Čau všichni
Přišel jsem o papíry. Usnul jsem a sjel do škarpy. Nic se mi nestalo, auto taky v pohodě,jen pár škrábanců v laku.Bohužel jsem nadejchal.
Jelikož jsem jezdil i pak, tak silniční kontrola zjistila,že jedu bez papírů a byl z toho soud za maření úředního rozhodnutí. Přišel jsem o práci i o auto.
Vím že si za to můžu sám, ale nedá se to navrácení řidičáku nějak urychlit? Např.nějakou amnestií nebo tak?
Přišel jsem o papíry. Usnul jsem a sjel do škarpy. Nic se mi nestalo, auto taky v pohodě,jen pár škrábanců v laku.Bohužel jsem nadejchal.
Jelikož jsem jezdil i pak, tak silniční kontrola zjistila,že jedu bez papírů a byl z toho soud za maření úředního rozhodnutí. Přišel jsem o práci i o auto.
Vím že si za to můžu sám, ale nedá se to navrácení řidičáku nějak urychlit? Např.nějakou amnestií nebo tak?
Prosím odpový mi někdo na to jestli se v těch trubičkách na alkohol dá nafoukat i marihuana?
Myslím že Psycho udělal dobrou věc když tomu opilcovy pomohl. Ten opilej přece ležel na silnici a ne ve škarpě. Tam bylo kolo. Kdyby se na něj vykašlal mohlo to dopadnout mnohem hůř.
Souhlasím s PICASEM. Pomohly mu a dost. Kdyby si pořádně četl tak by si tak blbě nekecal. Ten ožralej ležel na SILNICI!!!! A ne ve škarpě.Tak zatím čus.
V takom prípade je asi najlepšie nepostaviť opitého na nohy, ale odkotúlať do škarpy, prikryť bicyklom a zaželať dobrú noc. A pre istotu mu vymontovať ventilky z bicykla, aby ho nenapadlo opitému jazdiť.
Nevím . Já mám svoje pole a nemám potřebu chodit nebo jezdit někam na cizí. Myslím že se to ani nedělá . Já sám vím jaký to je přijít o úrodu. I když na druhou stranu není od věci ochutnat cizí vzorek. A u Kolína to vůbec neznám. Hulič.
Ciklista má pravdu. Co když je zima a mrzne? Potom je lepší ho zvednout. Alkohol v zimě je největší svinstvo. Atˇ už za volantem, na kole, na motorce nebo pěšky.
Jasné, argument beriem. Ale tým skôr mu treba potom odmontovať ventilky, aby ho nenapadlo na bicykel vysadnúť. Sám som raz takmer zrazil napitého suseda na bicykli. Išiel rovno po kraji cesty a keď som bol asi 20 metrov za ním, z ničoho nič ho myklo asi 2 metre ku stredu cesty. Našťastie som ho včas spoznal a vedel som o jeho láske k alkoholu, tak som bol pripravený. Ale ktokoľvek iný by ho bol s veľkou pravdepodobnosťou zrazil. A mal by opletačky kvôli ***ovi s prepitým mozgom.
Alkohol za volantem není o nic nebezpečnější než SEX za volantem. Samozřejmě za jízdy. Jinak autoerotika někde na parkingu není špatná. Skuste to.
To by asi chcelo zvláštnu tému v tejto kaviarni. Určite by patrila medzi najfrekventovanejšie.
Už ste někdo řídil zároveň při "kuřbě". Napište co s tím potom dělala ta frajerka když to měla v puse. Čekám na hustý odpovědi.
No lidi jsem zvědavej na vaše příspěvky. No tak pište.
Myslim,ze bombova kurba je kdyz Anonym jede tym
svym plynovym sracem do prace makat na pocitaci,
kterej ma 100*vetsi hodnotu,nez ten jeho plynovej
horak.Krome toho by se panovi chtelo cudit travu
jo!O tech polich v Koline se ti muze jenom zdat,protoze dal jak 30km v kuse ti ten horak
neujede!Zdravim p.Gynekologa ty pochcany trencle
musej bejt fakt o.k.!
svym plynovym sracem do prace makat na pocitaci,
kterej ma 100*vetsi hodnotu,nez ten jeho plynovej
horak.Krome toho by se panovi chtelo cudit travu
jo!O tech polich v Koline se ti muze jenom zdat,protoze dal jak 30km v kuse ti ten horak
neujede!Zdravim p.Gynekologa ty pochcany trencle
musej bejt fakt o.k.!
Snad to píšu dobře, ale traduje, se že Ciron když vyhtál 24 hod. Le Mans vypil 7 lahví šampusu během závodu.
www.mujweb.cz/…omas/alkohol.htm
Zrovna včera, když jsem měl noční službu, tak si jeden při návratu z hospody "ustlal" přímo na vozovce. Tak jsme ho vzbudili a poslali na autobus, ale protože naše pracovní náplň není péče o opilce, víc jsme pro něj udělat nemohli. Domnívám se, že opilec spící v noci na vozovce je velmi nebezpečným prvkem silničního prvozu (slušně řečeno).