Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

5 komentářů

Deadlift
Bago jj Fiesta je nejrozumnější v poměru cena/vykon za těch 270-340 tisic bych se nebál a vzal 1,6iku nebo i 1,4i v Trendu, pokud ji někde seženeš v akci tim lépe. :yes:
... opravdu damskej... Hmm... si pisal ze ho chces pre maminu, nie? Ale ked sa sem tam na nom chces zviest, tak jej kup Jeep a nech sa hanbi ona 😊 Inak ten navrh s Yarisom... ja by som sa nad tym zamyslel... Yaris je velmi slusna volba.
taky sem o nem premejslel ale prijde mi opravdu az moc damskej(kdybych se v nem nahodou nekdy objevil ve meste aby se mi lidi nesmali😁...ale ten samej problem...nejblizsi dealer v praze nebo liberci :no: sem z boleslavi
Enthusiastic.driver
Takze ja ti pridam dalsiho favorita - Toyotu Yaris - pokud to je pro maminu, tak ji bude plne vyhovovat, krasne se s nim parkuje, je uzasne prakticky a hlavne, staci do neho jenom lit benzin, nic jineho nepotrebuje 😉
cus lidi tak resim dilema s vyberem auta pro maminu.mamina jezdi tak 15 km do prace a zpatky, tak 1 za mesic jede nekam dal(ale auto se porad pohybuje v radiusu 50km >😁 )cili mi z toho naprosto jasne vychazi benzinacek.mym trosku mirnym favoritem se stava ford fiesta...jelikoz je to uz pomalu vybehovej model tak by se dal poridit za docela malo penez v dobry vybave s slusnym motorem.myslim ze strop bude nekde kolem 340 tisic.dal mam favorita corsu ale tam je problem se servisem kterej je nejbliz v Praze a to je docela daleko.klidne mi navrhnete neco jinyho budu rad za kazdej tip.diky bagous