Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

18 komentářů

Je dobře že se Olivier po roce do F1 vrátí.U McLarenu odvedl kus dobré práce,uvidíme jak se mu povede u BAR.Držím palce
Hmm, koukám, že jsem propásl první příspěvek, ale jsem rád. Chtěl bych se tu taky věnovat Prostu, za který (a jeho předchůdce Ligier) dlouho jezdil.
I ja jsem rad ze se Olivier vraci a pevne doufam ze ke svemu triumfu v Monacu 96 prida dalsi. I kdyz to asi nebude s Ligierem resp. Prostem. Pokud budou mit s Jacquesem slusny vozidlo, mame se pristi rok na co tesit.
No, jseš spokojenej??? Panis je lepší než MH a DC dohromady...ať žije Olivier.
I než Šumákovi bratři dohromady
😃)
To neni 😃, to je skutecnost
Heidfeld 14. to docela jde.
OLIVIER RULEZZZZZZZZZZZZZ...

Spokojenej Dizzy??? Já to téma zas tak vyloženě nechtěl, ale co nadělám... 😃)
Ja jen, ze kdyz jsem se ptal, jestli to mam zalozit, tak jsi psal JO. Jak vidis, tak ja sam to neuzivim. To si muzu povidat pred zrcadlem 😄
Tak promiň. Máte doma zrcadlo??? Co myslíš, jak se Olin předvede??? Myslíš, že má na nějaké vítězství?
Uvidíme, co udělá Honda za motory. Doufám, že se přiblíží špičce. Asi nevyhraje, ale bude bojovat o titul nejlepšího ze zbytku světa. No, když by někde zapršelo a hodně aut vyjelo ..
...tak stejně vyhraje Šumi 😃)
Pro pristi sezonu asi nechame BMW, nechce se mi to prekreslovat. Jak se ti libil cocpit ? Muzeme nechat dvanactivalec, Fenix nas za to nediskvalifikuje.
John (Sinclair)už to stejně podepsal, bude to zbrusunovej dvanáctiválec se 36 ventilama (na každej válec dva sací a jeden vejfukovej), výkon prej špica. Tak se máme na co těšit. Cokcpit si předělám, páč je suprovej. Musíme ho pak Fenixovi poslat...
Az ho predelas, tak mi ho posli. Mam problemy s tim, ze se s menicima se autama meni i nektere napisy. Ale Fenix nejak vubec neuverejnil nase obrazky. Ani auto tam nemame.
končíme
Nazdar dizzy, jak se máš, co děláš??? Jeden můj kámoš jezdí teď GP3 a docela si to pochvaluje!