Môže mi niekto povedať dôvod kto si toto auto môže kúpiť? Všetko v ňom je robené pre maximálnu úsporu. No keď si uvážim, že stojí toľko čo Fabia tak by som chcel vedieť ten dôvod kto to môže pred tou Fabiou či Puntom uprednostniť. 8-s
RS
0
To není tak jednoduché. Kdyby každý přistupoval tímto stylem, tak nedává smysl polovina aut. Zde hraje asi největší roli líbivost a roztomilost, případně výhoda miniaturnosti při parkování. Faktem taky je, že v holobytovém stavu je už nyní i velmi zajímavá cena na kterou se o číslo větší konkurence málo kdy dostane.
507
Samozrejme. To je fakt pravda. Niekto si kúpi Ferrari aj keď môže mať dva Range Rovery, páči sa mu. Iný si kúpi Octaviu za 900 000... Ale v prípade týchto benjamínov to nechápem. Všetko v nich je urobené akoby išlo o tom maximálne zraziť cenu. Palubka je na auto za 350 000 katastrofa a tie sedadlá, to ani nemá cenu komentovať. A čudujem, že sa ich vyrobilo už vyše pol miliona. Kto si to kupuje? Ktorý magor v Európe (západnej) si myslí, že toto je snáď lepšia kúpa než Škoda, lebo je tam znak Peugeot? Samozrejme, nemusí to byť len Škoda. No keď spomeniem Corsu či Punto, tak potom to už absolútne nechápem. Nie je tomu tak? Toto môže byť hocijako pekné, nechápem prečo to ľudia uprednostnia pred poriadnymi autami.
gld
0
sám si odpovedáš, prečo kúpiť kolínske trojičky? Nie som si istý či by som chcel také auto ale 500 000 ľudí v európe má očividne iný názor..takže toto auto dáva zmysel
507
A kde si odpovedám. A kde hovorím, že to nedáva zmysel? Iba sa čudujem kto si to kupuje, ty študent.
gld
0
píšeš že nechápeš aký magor si to môže kúpiť, a hneď priznávaš že takých magorov sa našlo už pol milióna, trochu nonsens, nemáš ten pocit, žiak?
507
Ach geeldéčko, už som si mnoho krát povedal, že teba je najlepšie ignorovať. Ty nič nechápeš a píšeš len hlúposti. 😄
gld
0
ehm, o tých hlúpostiach by som pomlčal plácalov učeň, to je tvoja špecialitka..ale bavme sa o autách, chcel som len povedať že 107 je dobré auto, ale nie pre typického čecha/slováka čo má jedno auto v rodine a používa ho na všetko, toto je dobrý príklad druhého auta do rodiny..mne osobne na ňom prekáža nepresná prevodovka, na nové auto je to bieda a čo potom keď sa to ešte len vylogá..
507
Pozri sa geeldéčko, mne je jedno koľko ľudí si to auto kúpilo a o čom to podla teba hovorí. Já sa práve čudujem na tým, že našlo toľko zákazníkov.
Inak ten plácal, ktorého som učeň má byť kto?
gld
0
tebe je vždy všetko jedno ale spamovať tu budeš aj tri hodiny..nie každé auto sa musí hrať na vyššiu kategóriu akou v skutočnosti je...plácal je náš nemenovaný verný diskutér s ktorým si vždy tak rád pohrkútaš
507
Kto že je ten plácal? Ty? 8-s
gld
0
so mňou sa predsa "nebavíš"..keby si pozorne čítal diskusie a nekopal vždy len zúrivo okolo seba tak by si to vedel..alebo-spýtaj sa gti-ho, on ti to povie >😁
Inak ten plácal, ktorého som učeň má byť kto?