Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-AMG brzy jen s elektromotorem. Sportovní divize elektrifikuje od roku 2021 každý model

13 komentářů

CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
MrBeranek
Jen další díl hry na schovávanou. Výkonné benzínové motory doplní o elektrický motor, aby to splňovalo krásnou spotřebu v normovaném cyklu (viz např. normovaná spotřeba hybridního 900koňového Porsche 91😄, ale v reálu to samozřejmě bude brát to, co vždycky. Vlk se "nažral", ale koza je víceméně nepoškozená.

"Nádherný" Kocourkov...
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
speedfred
...ale tak prečo nie nejaký pomocný elektromotor ktorý tomu dodá dalšiu šťavu pri odpichu. Každý súdny človek vie že to nebude jazdiť za 4l na sto. >😁
Londonbridge
Tie baterky vedia poriadne odpichnut auto staci si sadnut do Tesly a zatlacit pedal k podlahe je z toho az husia koza na chrbte...
Orm
Jo, a jeden takový šlapal Tesle 3 na pedály tak, že po objetí půlky severní smyšky šla do nouzového režimu kvůli přehřátí. Skutečně div techniky.
Blue Sun
Hm, a to se nějak liší od dnešní doby? Výkonná auta s udávanou spotřebou malých vozů tu máme už dneska, takže v čem je rozdíl?
Aha, už vím, teď je tam ten zlý elektromotor, tak je třeba hystericky vyvádět....
LandHodor
A zustane elektro Mercedesum falesny lauf? U VW me to neprekvapuje ale u Mercedesu by se na to mohli vykaslat.
CICERO
3_diamanty
:yes:
CHerokee
Pro mě je to smutná zpráva. To nejlepší už má AMG podle mě za sebou...a pro mě tím byl 6,2 atmo V8.
CICERO
CICERO