Novinky
Zpět na článek
Mercedes-AMG brzy jen s elektromotorem. Sportovní divize elektrifikuje od roku 2021 každý model
13 komentářů
LandHodor
3
A zustane elektro Mercedesum falesny lauf? U VW me to neprekvapuje ale u Mercedesu by se na to mohli vykaslat.
Přejít do diskuze
Londonbridge
Tie baterky vedia poriadne odpichnut auto staci si sadnut do Tesly a zatlacit pedal k podlahe je z toho az husia koza na chrbte...
MrBeranek
Jen další díl hry na schovávanou. Výkonné benzínové motory doplní o elektrický motor, aby to splňovalo krásnou spotřebu v normovaném cyklu (viz např. normovaná spotřeba hybridního 900koňového Porsche 91😄, ale v reálu to samozřejmě bude brát to, co vždycky. Vlk se "nažral", ale koza je víceméně nepoškozená.
"Nádherný" Kocourkov...
"Nádherný" Kocourkov...
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
speedfred
...ale tak prečo nie nejaký pomocný elektromotor ktorý tomu dodá dalšiu šťavu pri odpichu. Každý súdny človek vie že to nebude jazdiť za 4l na sto. >😁
CICERO
CHerokee
Pro mě je to smutná zpráva. To nejlepší už má AMG podle mě za sebou...a pro mě tím byl 6,2 atmo V8.
CICERO
CICERO
CICERO
Blue Sun
Hm, a to se nějak liší od dnešní doby? Výkonná auta s udávanou spotřebou malých vozů tu máme už dneska, takže v čem je rozdíl?
Aha, už vím, teď je tam ten zlý elektromotor, tak je třeba hystericky vyvádět....
Aha, už vím, teď je tam ten zlý elektromotor, tak je třeba hystericky vyvádět....
Orm
Jo, a jeden takový šlapal Tesle 3 na pedály tak, že po objetí půlky severní smyšky šla do nouzového režimu kvůli přehřátí. Skutečně div techniky.