Novinky
ale do buducna by kazde auto malo za mna byt ako stvorkolka ... takze tento krok od amg chvalim :yes:
A to jako proč? Proč by neměl být výběr? Proč chceš zabít veškerou radost z jízdy? 4x4 potřebuješ akorát v zimě na horách, jinak vůbec. Celé mýtus - skoro stejně jako ten o zimních pneu.
A v čem je radost jízdy tak specifická, že ji lze dosáhnout jen se zadokolkou? Troufám si tvrdit, že o radosti z jízdy má každý člověk jiné představy a těch, kdo k nim nutně a bezvýhradně potřebují pohon zadních kol, je stále méně a méně.
Nikde jsem nepsal, že jí lze dosáhnout jen se zadokolkou. Ale 4x4 se svými +50 - + 100 kg tomu určitě nepomůže. Nedotáčivost asi taky nebude to úplně nejzábavnější. Ale ono se to těžko vysvětluje, když s tím nemáš zkušenost a nemáš k tomu vztah.
Protože o tom, co je správné rozhodujeme my, strana a vláda,...***.. 😉
Jo, někteří to tak pořád vnímají a možná jim i vyhovuje, když jim někdo seberu tu tíživou možnost volby a zodpovědnosti za vlastní rozhodnutí. .
Mozno to bude ako u E 63 amg tam mozes prepnut aj na zadny nahon ak mas potrebu. Vlastne mas 4matic s moznostou mat k tomu stale zadny pohon.
Presne tak, predpokladám, že to nebude len klasická štvorkolka, ale odpojiteľná, teda ten, kto má na to odvahu a schopnosti, si bude môcť zadriftovať v režime RWD.
Ostatne obdobný postup očakávam aj u BMW, teda tak, ako dostala aktuálna M5 xdrive, kde sa dá predok odpojiť a je len režim RWD, rovnaký systém sa zrejme dostane aj do budúcej M3/M4. A to je z môjho pohľadu dobré riešenie. Proste štandardne trakcia a bezpečnosť štvorkolky a keď na to mám podmienky a náladu, tak čistá zadokolka. Ideálne spojenie dvoch svetov, pričom z môjho pohľadu jediná nevýhoda (vyššia hmotnosť oproti len jednej hnanej náprave) je pri súčasných hmotnostiacha výkonoch celkom zanedbateľná.
Ostatne obdobný postup očakávam aj u BMW, teda tak, ako dostala aktuálna M5 xdrive, kde sa dá predok odpojiť a je len režim RWD, rovnaký systém sa zrejme dostane aj do budúcej M3/M4. A to je z môjho pohľadu dobré riešenie. Proste štandardne trakcia a bezpečnosť štvorkolky a keď na to mám podmienky a náladu, tak čistá zadokolka. Ideálne spojenie dvoch svetov, pričom z môjho pohľadu jediná nevýhoda (vyššia hmotnosť oproti len jednej hnanej náprave) je pri súčasných hmotnostiacha výkonoch celkom zanedbateľná.
U běžného cesťáku ano, ale proč u AMG brát možnost volby?
Ja som vždy za možnosť voľby, takže samozrejme je ideál ponúkať ako RWD tak 4WD. Iba z môjho pohľadu ten odpojiteľný AWD, z ktorého vieš jedným tlačidlom spraviť RWD, je taký solídny kompromis. Ale rozumiem, stále je to kompromis.
Dinar tu nedávno psal o tom, že BMW xdrive už dnes téměř není poznat. Souhlas, ale sedan nebo běžné karosářské verze taháš málokdy blíže ke hraně. Pokud srovnám to, co mi nejvíc utkvělo v pam,ěti, tak to byl F-Type V8 s RWD a AWD. Perfektní usazení předku vs zjevná počáteční nedotáčivost kvůli těžkému předku.
F-Type V8 AWD můžu potvrdit, měl jsem půjčené na víkend, jen nemám srovnání ... AWD mi připadalo těžké a nešikovné, v zatáčkách jsem měl z toho strach. Jinak krásné auto a na rovince velmi velmi rychlé, super zvuk, ale v zatáčkách jsem byl pomalejší, nejistý a čekal jsem od něj více. Možná moje nešikovnost, možná o zvyku, ale nebylo to ono...
Ja by som kludne bral 4matic . kazdy den vychadzam s vedlajsej ulice na rusnu hlavnu a tam potrebujem niekedy rychlejsie vyrazit hlavne cez vikend ked vikendovy jazci moc nepustaju... mam obycajny dizlak zadokolku a pri rychlejsej akceleracii hlavne na mokrom ten zadok zatancuje takym sposobom ze mam az studeny pot na cele a som rad ze mi elektronika pomohla dorovnat tanecnicu z Lucnice :😉
...ten, kdo od auta podle některých názorů neočekává jen nástroj k přiblížení, je zřejmě zpátečník, jehož názor nemá žádnou cenu. I to zřejmě stálo za rozhodnutím AMG o vývoji nových modelů pouze s AWD. Těžko pak hledat důvody proč vyvíjeli třeba poslední AMG GT.
U běžných, byť výkonných verzí sedanů, kupé apod lze pochopit, že s cizelováním systému AWD lze docílit přiblížení se k čistotě řízení RWD a omezení těžkopádnosti. U těch opravdu sportovnějších produktů pak AWD zůstává spíš otravou.
Proč je 911 GT3 lepším řidičským vozem než 911 Turbo asi není potřeba diskutovat.
Chápu rozšiřování AWD, nechápu ale nemožnost volby.
U běžných, byť výkonných verzí sedanů, kupé apod lze pochopit, že s cizelováním systému AWD lze docílit přiblížení se k čistotě řízení RWD a omezení těžkopádnosti. U těch opravdu sportovnějších produktů pak AWD zůstává spíš otravou.
Proč je 911 GT3 lepším řidičským vozem než 911 Turbo asi není potřeba diskutovat.
Chápu rozšiřování AWD, nechápu ale nemožnost volby.
Ľudia sú viac majetnejší a na takto vykoné autá už má aj taký ktorý s tým nevie,tak AMG im ide naproti a pritom utrpí tá menšia skupina ktorá to s volantom vie,alebo ju to ešte baví. Nemám nič proti AWD,ale nebudem to kupovať pokial nebudem donútený nemožnosťou výberu.
- sebrali objem a atmosféry
- ruší pevné skládací střechy (SL, SLC)
- seberou pohon zadních kol
- udělají ze všeho hybridy
...ať táhnou klidně do propadliště dějin. AMG bylo unikátní, nyní z něj chtějí unikátně unifikované řidičsky sterilní "lednímedvědfriendly" audiauta.
V12 už nemá na trhu místo, ať se nám to líbí nebo spíš ne. Rozumný hybrid (pokud baterie neváží víc než tak 70 kg) mi až tolik nevadí, přecijen spotřeba bude vždy u V8 hybrid lepší než u V12.
Už to tak vypadá, že opravdoví řidiči zůstali jen u Porsche😊
A psát (viz výše), že nad 300 koní je to na zadokolku moc a sníh a hybrid a kdesi cosi..to asi dost vypovídá. Chargerů, Corvette, Camar a Mustangů se prodávají obrovské počty...skoro vše to jsou zadokolky, skoro vše to má přes 400 koní a to z nich velká část má i manuál....tuž asi jsme v té Evropě nějak vyměkli a zajímá nás akorát spotřeba, kufr a konektivita (ani nevím, co to je...páč hands free už mám v autech 15 let) a smát se brzy budou tobě a mě, proč ještě auto sami řídíme... 😒
Jedna vec sa ale AMG musí nehať, majú stále najlepší zvuk z týcho obyč rýchlych áut.
Na AMG sa mi celkom páči bublanie ale hlavne to prskanie do výfukov.
Obligátní otázka...můžeme jíst něco jiného než eidam a gothaj?
Kupuj si co chces, mas na vyber. Ak kupovat nebudes, nemozes sa cudovat, ze vyrobca ti stiahne produkt z predaja ak sa nepredava tak, ako ocakaval.
Až o tom bude článek a bude zajímavý, klidně pod něj přidám svůj názor.
Zatím tu čtu od tebe akorát potřebu se vymezit.
Tahle teorie kulhá. A zrovna u Cherokeeho jsi narazil ne?
Právě proto se ptám...vyjma platformy pro A, jsou všechna auta v sérii zadokolky. Tedy 4Matic je až nadstavba. Proto nechápu, proč nemůže existovat zadokolková varianta.
AMG se prezentovala jako sportovní divize, pro nadšené řidiče, proto mi ústup z těchto hodnot nedává smysl, to je celé. Právě tak nadšený řidič, aspoň z mého pohledu, musí cítit, že SUV či jiná podobná krabice se na cestě řídí hůře, než rozpláclé kupé.
Kabrio kvůli konstrukčním mínusům obvykle bývá horší variantou, na druhou stranu to pózování je neuvěřitelně zábavné, když už chci přistoupit na tvoji hru😊
Ty menší prodeje špičkových variant jsou pro automobilky třešničkou na dortu, která procentuálně přináší více než běžná konfekce. O to tu ale nejde...
Souhlasím s Cherokeem, že zbavit se více řidičských RWD variant zrovna u AMG, která se na vysokovýkonné vozy specializuje je hloupost.
A když přeplňování a automat, alespoň na výběr RWD. Třeba nová M3/4, kde bude RWD ještě jako option.