Novinky
Jaros71
Připomíná mi to nynější styl Mercedesu...celkem pěkné na pohled.
Osobně však nadšený nejsem , mám raději klasiku a nějaké čudlíky.
Pokud to bude podobný děs jako má Renault..vše přes tablet..tak díky , a přejít na jinou značku !
:no:
Osobně však nadšený nejsem , mám raději klasiku a nějaké čudlíky.
Pokud to bude podobný děs jako má Renault..vše přes tablet..tak díky , a přejít na jinou značku !
:no:
Emel
Středový display víceméně zabudovaný do palubky a "přetékající" do budíků vypadá zajímavě a je to hezká alternativa k tabletům vystrčeným do prostoru. Pak je ještě jeden přetékající displej vlevo... no, to už je teda trošku předisplayováno, navíc zřejmě musel ustoupit levý výdech klimy a posunout se dolů. Ale - tohle by jako variace na klasiku šlo.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
CICERO
CICERO
Steel
Tak trochu mi to připomnělo řešení Hyundai Sonata 2020.
https😐/images.app.goo.gl/zNdES8u5SZGv4hoTA
Ale jo je to hezké.
https😐/images.app.goo.gl/zNdES8u5SZGv4hoTA
Ale jo je to hezké.
starý_kluk
... a se světlomety svislými, A je také patřičně dlouhá před přední nápravou.Výhody jsou nasnadě: aerodynamika, výhled vpřed, deformační zóna, náraz s chodcem, ... . To chválím - není to dnes obvyklé.. Jen tradiční široký rovnoběžníkový C-sloupek bohužel Golf neopustil - inu, to je golfácký znak, to jinak asi nikdy nepůjde.
Dinar
Je to jako spojení řešení bmw a mercedesu, tvarově kaplička s tabletem bmw, jednolitým spojením displejů zas mercedes, ale vypadá to dobře.
Asi to bude IN až dovtedy, kým sa kvôli tomu nestane nejaká tragická nehoda, a to je dosť smutné.
Zvláštne, že Golf sa odkladá; starý recept - počkať, s čím kto príde a potom prísť s novým modelom ako posledný a samozrejme najlepší už asi celkom nefunguje, vo Wolfsburgu budú musieť prísť na nejaký lepší spôsob. Z istého uhla ma udivuje, že sa VW snaží naskočiť na módnu displejovú vlnu po vzore ostatných - pokiaľ si pamätám, tak Golf bol vždy etalón, tak prečo nerazia vlastnú cestu ale o***a sa po slabšej konkurencii?