Novinky
scadar
6
Posmech na adresu radoveho petivalce z TTRS neni na miste. Mel jsem moznost ho na par dni vyzkouset v RS3 a podle meho jde o naprosto fantasticky motor a.ten zvuk pod plynem je neco, na co se nezapomina. A ze by se nejak excesivne kazil jsem taky nezaznamenal (na to jsou borci spis u Forda).
Přejít do diskuze
kari.laz
Žádný nástupce to nebude. Bude to jen další nanicovatý mixer, kterých teď chrlí kde kdo tuny. Audi TTRS s úchvatným petiválcem nenahradí a vlastně žádný spalovací motor. Bude to jen další přistroj, jako je mixer, robertek, vysavač a podobně.
pradeda777
Elektrikar není hlava skopová......jen ho to kdysi pořádně "šlahlo"..... 😉
Anonym
Pozor kámo. Jsi na značně elektro- a japano- filním webu >😁
Ne vážně. Já myslím, že část sporťáku je zvuk, řazení atd...a to všechno mizí.
Nová R8 půjde mimo mě, nechám si V10.
Ale stará, pomalejší V8 s manuálem byla tak nějak...víc zábavná. Nedala svou rychlost lacino.
Ne vážně. Já myslím, že část sporťáku je zvuk, řazení atd...a to všechno mizí.
Nová R8 půjde mimo mě, nechám si V10.
Ale stará, pomalejší V8 s manuálem byla tak nějak...víc zábavná. Nedala svou rychlost lacino.
elektrikar
Úchvatný pětiválec, tak to mě rozesmálo >😒] Není to dokonce ta pomsta jménem přímovstřik FSI(TSI)?
ericn
Máme konec konvenčních aut v přímém přenosu díky ekoteroristům v Europarlamentu. Nesmyslné emisní limity, které nakonec vůbec nic neovlivní, když zbytek světa na to kašle. Nejdřív zmizí tyto auta pro radost a pak okrajové modely a zbyde 1 model euroauta na elektriku a raději mu nedáme ani velký dojezd, abychom omezili cestování euroobčanů - tedy to, na čem byla EU postavena, na volném pohybu občanů v eurozóně. Přidejme omezení maximální rychlost na 100km/h (proč by kdo měl jezdit rychle), zabudujme velkého bratra on-line - remote control a zdražme, aby si to mohli dovolit jen ti nejbohatší. Plebs ať používá socku... jo to budou krásné zítřky :no:
K tomu TT, je ho vážně škoda, ikdyž potkat ho na silnici bylo takřka nemožné. Jednak bylo ukrutně drahé a skutečné popularity dosáhla jen 1 generace, ta byla na každém rohu a s populárnám motorem 1,8T 132/165 kw to byla pecka. R.I.P 😢
K tomu TT, je ho vážně škoda, ikdyž potkat ho na silnici bylo takřka nemožné. Jednak bylo ukrutně drahé a skutečné popularity dosáhla jen 1 generace, ta byla na každém rohu a s populárnám motorem 1,8T 132/165 kw to byla pecka. R.I.P 😢
CHerokee
Pro nadšence to jde v Evropě z kopce. Jak se blíží nové emisní limity (2021, 2030), tak zase ubývá zajímavých aut/motorů. Toho 5 válce bude škoda.
elektrikar
To je super motor asi tak stejne jako ty jsi super znalec >😒] >😒] >😒]
A teď vážně. Proč se proslýchá, že k tomu autu dodávají také šlapací pedály? 😲 Respektive Audi je dodává ke všem svým samohybům včetně toho elektrického, protože to poslední co by dokázali vyrobit je nějaký typ motoru 😁
A teď vážně. Proč se proslýchá, že k tomu autu dodávají také šlapací pedály? 😲 Respektive Audi je dodává ke všem svým samohybům včetně toho elektrického, protože to poslední co by dokázali vyrobit je nějaký typ motoru 😁
Anonym
Prober se strupe a nemekotej o něčem, o čem nic nevíš.
Je to super motor. ty hlavo skopová.
Je to super motor. ty hlavo skopová.
webpaja
JJ, z prima kluka, který sem přišel a diskutoval o něčem co ho bavilo (auta), se stal mileniál a trochu pozér. Jen s bordýlkem na vlastním prahu.
CHerokee
Jo takto nějak to ekoteroristé plánují pro nás. I proto jsem to teď ve volbách hodil ODS. Zdá se, že pomalu je tedy načase začít zjišťovat, jaký máte doma příkon, kolik bude stát větší jistič a kam si strčíte krásnou novou nabíječku. To platí pro ty šťastnější a bohatší, kteří si budou moci dovolit individuální dopravní prostředky, jejichž cena bude vyšroubována z důvodu nedostatku vzácných kovů. Ty ostatní „nacpe“ pokroková pseudozelená elita společnosti do hromadné dopravy, případně jim vnutí jako nezbytný tzv. car sharing. Běžný člověk tak bude důsledněji sledován, kontrolován a ještě mu bude vysvětleno, že je to pro jeho blaho. Osobní svoboda většiny společnosti tak utrpí další ránu.
3_diamanty
no o S klade tu citat nechodim to mas pravdu... a to dalsie si mozno domyslis ak na to vobec mas
3_diamanty
v r 2030 uz s klasickym spalovakom do takeho povedzme norska ( a urcite aj inde .. holandsko a pod ) uz ani nevkrocis.. .. a ani ja so spalovakom neplanujem moc jazdit uz v tom case ... urcite uz chcem minimalne hybrida a snad aj elektro vozy uz zacnu byt coraz viac kupitelne ( s lespsu cenou a lepsim dojazdom ) .. a napriklad za nejakou S kladou s 12 valcom ani slzu nepustim ... je mi ukradnuta aj nejake lambo s 500 konmi ktore na ringu trha rekordy..take auta fakt mam davno vies kde.....
uz nech je tu r 2030 :yes:
uz nech je tu r 2030 :yes: