Novinky
je mezi akt. modely mercedesu jeden z nejpovedenějších, i se starým 2,1 dýzlem to bylo výborné auto, ve variantě 43AMG ho znám také jen z předfaceliftu a moc se mi líbilo, takže facelift si určitě zkusím. Inovovaná kabina, infotainment, jemné design retuše hodně pomohly, GLC 43AMG je teď ještě zajímavější auto, pokud někdo chce balení "vše v jednom", tak tady nebude daleko od ideálu, podvozkově hbité, rozměrově ještě nepřerostlé a přitom prostorné auto s výborným motorem a převodovkou... 😄 :yes:
Prumerku jsem mel 11,5. Jezdil jsem nejvíc ve městě, tak podle toho bych tipoval, že se dá asi jezdit i za míň.
Prave po jednom GLC 43 poskulujem. Ten zvuk je bozi. 😁 Odradza ma udaj spotreby z testov. Vychadzalo im to nad 12l, co sa mi zda uz dost. Aku si mal ty skusenost so spotrebou?
Mistama je interier slabsi, napriklad plasty pred spolujezdcem, to jsem cekal, ze FL poladi, nastesti glossy stredovy panel se da konfigurovat na jasan, pripadne karbon.
Proti relevantni konkurenci to nema chybu (napr. BMW X3/4 je vevnitr vyrazne "cheaper") a pokud koukneme na "premiovejsi" auta, tak to vypada dospeleji nez hracka Macan jak z vnejsku tak prostorem vevnitr.