Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Palubní deska elektrické Hondy e nabídne rovnou pět velkých displejů

Premiéra produkčního modelu elektrické Hondy e se blíží a tak nás automobilka začala zásobovat zajímavostmi, které nabídne. A tentokrát se podíváme do jejího futuristického interiéru, z jehož pěti obrazovek se vám možná zamotá hlava.
Zpět na článek
29. 7. 2019 18:54
Re: A mohlo to být sympatické autíčko
Přesně tak, chápal jsem to jako odkaz na prvního Civica - malé jednoduhé elektroauto za relativně “rozumný” peníz, taková reinkarnovaná klasika včetné čistého designu uvnitř, klidně i s displejem místo budíků, ale odkazem “grafikou” původní kapličky přístrojů. To by byl hit ;-)
29. 7. 2019 18:19
Re: A mohlo to být sympatické autíčko
Tak nejak. Zvonka fajn, zvnútra hrozné. Nechápem tie kamery namiesto zrkadiel, keby to bolo veľké auto na dlhé cesty alebo nejaké GT, tak beriem, že kvôli aerodynamike, ale na aute do mesta? Naviac každý elektronický systém má nejaké oneskorenie a tiež nie je na 100% spoľahlivý, čo môže byť v meste plnom elektromagnetického smogu dosť veľký hendikep... Zrkadlá sú pritom geniálne jednoduché a dlhými rokmi overené. Hoci áno, mŕtve uhly, skreslenie, áno, čosi tam je, ale je to dôležité?
29. 7. 2019 18:09
A mohlo to být sympatické autíčko
Když pominu to, že je to elektromobil (do města se hodí), tak ty displeje a kamery místo zrcátek se k retrodesignu vůbec nehodí. Mohlo to být sympatické, jednoduché a “levné” elektrovozítko do města. Evidentně na tom chce Honda hodně trhnout, takže jich bude na silnicích jak šafránu... hlavně, že to má miliardu displejů a kamery, teď to ještě do*** cenou ideálně 800k+ a padla ;-)
29. 7. 2019 13:24
Re: A budou elektro Hondy taky tak pěkně bouchat
Od kdy auta na LPG bouchají? To spíš bouchne benzínová nádrž,která je z plastu,než ocelová nádrž na LPG která vydrží tlak 67 barů,ovšem při 25 barech ventil bezpečně odpouští plyn pod auto...
Avatar - Roland Von Wagen
29. 7. 2019 09:53
Re: Co???
První, co se mi po pohledu na interiér vybavilo, byl taxík z Total recall. Ale za mě povedené retro. :yes:
29. 7. 2019 09:46
No tohle
nevypadá nejhůř. Retříčko připomíná pradávnýho Civica.
Tento plus elektromobilů jsem očekával - větší volnost v designu, rozuměj méně svázanosti aerodynamikou. U EV se na spotřebu nehledí, jak všichni víme, elektrika je zadarmo a všude a při její výrobě a transportu se vůbec nepoškozuje životní prostředí. :-[]
A jinak 5 displejů - to je přesně trefa do černého. Tohle "piloti" EV v autě potřebují. Podle toho se auto vlastně hodnotí. :yes:
Avatar - Jerry.Gunman
29. 7. 2019 09:01
Re: Co???
Rozhodně je to nekonvenční a hračičkové (jako já) z toho budou zažívat několikanásobné orgasmy ;-) ;-) ;-)
Avatar - WinDiesel
29. 7. 2019 08:21
A budou elektro Hondy taky tak pěkně bouchat
… jako dnes Hyundai Kona a jindy Tesly?
Hi Hi výbuch LPG či CNG hadr.
29. 7. 2019 07:42
Re: Co???
...mě se to líbí... jábych do toho šel.
28. 7. 2019 22:15
Co???
Ježíši to je hnusnej návrat do osmdesatek. Zbláznili se v Hondě?