Novinky
První jízda s Fordem Transit a Tourneo Custom PHEV: Po Praze zeleněji, ale na modré nezaparkujete
16 komentářů
to je sranec.
Tu cestu můžu udělat s touhle spotřebou s pětihrnkem TDI, kterej pojede stejně když poveze tunu a najedu půlmíč.
:no: :no: :no:
Dodávka z litrovým benzínem. Smíííííííích. Poslední byl Barkas. :-!
Tu cestu můžu udělat s touhle spotřebou s pětihrnkem TDI, kterej pojede stejně když poveze tunu a najedu půlmíč.
:no: :no: :no:
Dodávka z litrovým benzínem. Smíííííííích. Poslední byl Barkas. :-!
V testu spotřeby chybí zcela zásadní údaj, a sice kolik kapacity zůstalo v bateriích na konci jízdy. Bez toho nejde reálnou spotřebu vyhodnotit. Pokud měli na konci v baterce nulu, byla by to pro efektivitu takhle uspořádaného PHEV mizerná vizitka, ale redakce nám informaci z nějakého důvodu zatajila.
Za druhé by mě zajímalo, co se myslí tou automatickou převodovkou. Snad DSG ? Nebo je tam zcela běžný jediný stálý převod který autor testu laicky považuje za automat ?
A za třetí nerozumím proč maximálku nastavili na těch 120. Pokud cílová klientela stejně jezdí pomaleji tak by jim ani vyšší maximálka neohrozila dojezd, ale v případě mimořádné potřeby by to přišlo vhod. Podle mě je to jen chabá výmluva maskující problém.
A za čtvrté nám zatajili hmotnost auta. Už sériový Tranzit je pořádný otesánek
Za druhé by mě zajímalo, co se myslí tou automatickou převodovkou. Snad DSG ? Nebo je tam zcela běžný jediný stálý převod který autor testu laicky považuje za automat ?
A za třetí nerozumím proč maximálku nastavili na těch 120. Pokud cílová klientela stejně jezdí pomaleji tak by jim ani vyšší maximálka neohrozila dojezd, ale v případě mimořádné potřeby by to přišlo vhod. Podle mě je to jen chabá výmluva maskující problém.
A za čtvrté nám zatajili hmotnost auta. Už sériový Tranzit je pořádný otesánek
Tedy, rozdíl ve spotřebě ve 110 (ve Švédsku) a 130 je obrovský.
HEV,
se nevyplatí vůbec, spotřeba menší o 10%. Vyšší pořízovací cena, údržba, hluk, ... .
PHEV,
když máš kde nabíjet a jezdíš krátké cesty do prace, je to VYNIKAJÍCÍ.
Ale kvůli využitelným 10kWh jezdit nabíjet? Tady je problém, že se některým ani nebude chtít těch 10kWh u nabíječek nabíjet, když si propočtou ten čas a ten zisk. Jedině, pokud by nabíječky byly u obchodňáků.
HEV,
se nevyplatí vůbec, spotřeba menší o 10%. Vyšší pořízovací cena, údržba, hluk, ... .
PHEV,
když máš kde nabíjet a jezdíš krátké cesty do prace, je to VYNIKAJÍCÍ.
Ale kvůli využitelným 10kWh jezdit nabíjet? Tady je problém, že se některým ani nebude chtít těch 10kWh u nabíječek nabíjet, když si propočtou ten čas a ten zisk. Jedině, pokud by nabíječky byly u obchodňáků.
Slaven
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Vis jak dlouho trva nez vyndas vsechny ty vybite AAA tuzkovky a das tam nove, nabite? 😉
Tohle auto bude super pro rozvozy na kratke vzdalenosti. Kdo zije v tehle dobe vi, ze postak nebo ridic rozvazkove sluzby sedne do auta, popojede par metru, stavi a zase. Nektery silenci ty auta drti turbo neturbo, DPF neDPF. Ty auta sou par kilometrech smrdute herky a kdyz mi to necha pri doruceni hrkat na volnobeh pred barakem ani se mi pro ten balicek nechce.
Proste auta s dnesnim dieslem na tyhle rozvazky idealni nejsou a jen hlupak a technicky nedouk si muze myslet neco jineho. Naopak na dalky je to fakt k nicemu, ale Transit obecne taky.
Proste auta s dnesnim dieslem na tyhle rozvazky idealni nejsou a jen hlupak a technicky nedouk si muze myslet neco jineho. Naopak na dalky je to fakt k nicemu, ale Transit obecne taky.
Sice mi to auto přijde taky nesmyslný, ale v objemu motoru problém nevidím, vzhledem k tomu, že jen napájí baterky. Když mohl mít sporťák i8 motor 1,5...
No to by mě zajímalo, po čem ti mínusáři touží, hodí jen mínus, ale nějaký názor je už pro ně složitost.
Za 300tkm spotřebuješ 6 motorů. Asi i sám výrobce se směje tomu, jaké předpisy se vymyslí v Bruselu.
WLTP test je legalizace dieselgate.