Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Hyundai investuje v přepočtu 810 miliard Kč do vozů budoucnosti

16 komentářů

KANKUNEN
křivce než ostatní.
Zetti
Korejsky Hyundai, kurnik ani to neumim napsat. Ja si vzdycky vzpomenu, jak si Nokia utahovala ze Samsungu. Kde je dneska Nokia a kde Samsung. Kdyz si vzpomenu na ty jejich plecky v zacatcich.....
Za 10 let bude s Hyundai mit starosti i bolka.
Mino 1
To bude trvať omnoho menej než 10 rokov. Tipujem tak do 5 rokov.
Zetti
Muj tata rikal, ze se nemusime bat rusu ani americanu, ze prijdou cinani a utlucou nas cepicema. A je to tu
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Mino 1
Kedysi bol taký vtip z čias socíku.
Za Husákom pribehne nejaký úradník a vraví: Súdruh prezident, súdruh prezident, katastrofa! Na československo-sovietskych hraniciach stojí čínske vojsko!
Husák: Jaj to mi odľahlo, už som myslel, že sneží!
Zetti
:yes: mam bobky, ze si tam udelaji asijskou unii. I islamisti si radsi hlavu urezou sami, nez na ne cekat
beibej
"To bude trvať omnoho menej než 10 rokov. Tipujem tak do 5 rokov."
Ne to už je teď! Proč VW mění zacílení právě z H/K na dacii? 😒]
Alfonz666
Tak se Santa fe vs Kodiaq uz se jim to povedlo...
Orm
Autonomní řízení a e-auta jsou mrtvá cesta = těch 810 mld. jsou více méně vyhozené peníze, které zaplatí současní zákazníci Hyundai.
Mino 1
No tak rýchlo si daj prihlášku do Hyundai za analytika, aby si im to tam vysvetlil a ušetril im tých 810 mld.
Orm
Proč ?
Niemand
To by najskôr musel analyzovať písaný text a zistiť, že z tých 810mld idú na vývoj autonómneho riadenia a EV len drobné. Sú to všetky prostriedky plánované na investície vrátane stavieb.
Mimochodom Japonsko, Južná Kórea a Čína sa dohodli na spolupráci ohľadom budovania vodíkovej infraštruktúry, takže je možné, že časť prostriedkov pôjde tým smerom.
Hendly
Stejně to chce sakra sebevědomí se tu veřejně prohlašovat za někoho kdo ví víc než lidi kteří rozhodují o částce 810mld kč😊
Jerry.Gunman
Tak nezbývá než popřát automobilce Hyundai, aby lidé, kteří o těchto investicích u nich rozhodují, byli vysoce kvalifikovaní profesionálové a ne jako ... čeští úředníci, kteří mnohdy rozhodují o částkách srovnatelných či vyšších, majíce při tom nesrovnatelně nižší kvalifikaci i pocit zodpovědnosti.

Mne tam spíše zaujala ta "len tak medzi rečou" volně do prostoru hozená zmínka o létajících autech.

Jeden můj bejvalej spolužák pracoval asi 20 let pro nějaké Jihokorejce a jezdíval tam DOST často. Pár let jsme se už neviděli, tak už tam možná i přesídlil "nafurt" . Vždycky mi tvrdil, že technologickým lídrem (najmě v IT) je dneska JV Asie - Žapónsko a Koreja, cca 5 let po nich to mají Amíci, za dalších 5 let západní Evropa, a za dalších +- 5 let i my. Takže se za nějakých 20-22 let máme věru na co těšit 😁
Orm
Když chce nějaká automobilka investovat do autonomního řízení nebo e-aut, tak to někdo musí zaplatit - což je stávající zákazník a vzhledem k povaze investic se jedná o promhrané peníze.