Design
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Nevím komu připadá velmi módní dát na T7 rozdvojené A-sloupky? Nynější T6 nebo předchozí T5 s jedním sice silným, ale dobře tvarovaným, A-sloupkem byla a je z mého pohledu řidiče nepřekonatelná.
Není mi známo, proč se na tzv. MPV dělají rozdvojené A-sloupky a na SUV jeden silný A-sloupek.
Osobně si vždy, pokud mám tu možnost, vyberu k řízení auto, které má jednoduchý A-sloupek, byť silný!
Není mi známo, proč se na tzv. MPV dělají rozdvojené A-sloupky a na SUV jeden silný A-sloupek.
Osobně si vždy, pokud mám tu možnost, vyberu k řízení auto, které má jednoduchý A-sloupek, byť silný!
Není ti známo?
Tak mysli blesku, mysli.
Přemejšlej vo tom, jak je dlouhá palubovka, jaký je úhel mezi kapotou a předním oknem a jak je ta kapota dlouhá. Taky přemejšlej, kam se zasouvá to okýnko, když ho stáhneš, A kde je zrcátko a kde by bylo jinak.
Samozřejmě to není 100% a dá se to udělat jinak, ale převážně jsou to konstrukční důvody a řešení výše popsaných věcí.
Tak mysli blesku, mysli.
Přemejšlej vo tom, jak je dlouhá palubovka, jaký je úhel mezi kapotou a předním oknem a jak je ta kapota dlouhá. Taky přemejšlej, kam se zasouvá to okýnko, když ho stáhneš, A kde je zrcátko a kde by bylo jinak.
Samozřejmě to není 100% a dá se to udělat jinak, ale převážně jsou to konstrukční důvody a řešení výše popsaných věcí.
...naozaj musí byť evolúcia taká nudná? Tak veľmi sa snažili, že laik tú dodávku na ceste od starších volkswagenov ani nerozozná, napriek zdvojenému A stĺpiku. Fakt mi niekedy príde, že niektorí ľudia vo VW, zodpovední za dizajn, musia byť nejakým spôsobom trochu uhodení. VW mal pár nádherných štúdiu, dokonca v retro štýle, ktorá sa naviac ohromne páčili a mali veľký ohlas, a oni to hodia do šuplíka a prídu s týmto... Dúfajme, že sa maľovač, čo zbastlil tieto obrázky, predsa len trochu mýlil a realita bude lepšia.
je v bazaru za nehorázné kroupy a zdrží se tam v průměru 2 dny, co chceš měnit? Nový Multivan je za cenu Mercedesu a lidi to kupují i s kopající DSG. Vyzkoušel jsem a nedá se to tolerovat. V classe je převodovkou úplně jinde.
Tak tak. Ze Sharana jsem šel automaticky do Multivanu. Po víkendové zápůjčce jsem se rozhodl, že než takovou kopající kozu, tak to radši zůstanu u Sharana, kde kupodivu ta samá převodovka se stejný motorem fungovala v pořádku. No a pak mi někdo řekl, že Mercedes vyšel ven s V-Klasse, která s původním Vianem nemá nic společného. Tak jsem tam šel, zapůjčil a bylo rozhodnuto. Takže nakonec Sharan šel do světa a v garáži je véčko.
Rozjezdy Multivanu a V jsou úplně jiný vesmír a to ještě byl zkoušený Multivan prázdný.
Asi záleží dost na konkrétní specifikaci, neboť mulťák, co jsem jel já vůbec nekopal. A ne, ne byl to manuál. 😄
Zkazil si mi radost, po první větě jsem ti chtěl napsat: Že tys měl manuál. 😉
A jakou kombinaci jste měl? Já zkoušel nejsilnější diesel v DSG a 4x4. Buď se to rozjíždělo pomalu jako řidič slečny Daisy nebo si zmáčkl plyn, nic to skoro neudělalo, tak ještě trochu a najednou to koplo a protáčelo kola. Strašně blbě se mi plynem reguloval rozjezd.
v mem okoli uz vsichni dosavadni majitele multivanu ztratili trpelivost s "REVOLUCNIMI ZMENAMI U VW" a vsichni uz jezdi V-classe.
a to byl pro ne multivan modlou...
Motory, prevodovky a podvozky jsou proste jinej vesmir.
Zda se mi neuveritelny, jak VW pohrbil svoje modely Passat a Multivan. Udelal z nich dojne kravy bez investic...
Ale kdyz je dobra nahrada, neni smutek. 😄
a to byl pro ne multivan modlou...
Motory, prevodovky a podvozky jsou proste jinej vesmir.
Zda se mi neuveritelny, jak VW pohrbil svoje modely Passat a Multivan. Udelal z nich dojne kravy bez investic...
Ale kdyz je dobra nahrada, neni smutek. 😄