Bezpečnost
p.sifta@...
3
No tak hlavně že to odnesly "pouze" holenní kosti...taky mohlo dojít k vykloubeni kyčle a zlomenině stehenní kosti..
Přejít do diskuze
Souhlas, pro jistotu přidávám kopii věty z článku: " Následkem nehody a vystřelení airbagu však utrpěla poranění pánve a zlomeninu levé holenní kosti, zatímco pravá holenní kost je vykloubená a poměrně dost daleko od svého původního místa."
Ale budiž autorovi ke cti, že nechal lespoň holeně - tedy nohy. Taky mohl napsat, že na přiložených rentgenových snímcích jsou mandibuly - tedy dolní čelisti (jsou přece dole, ne).
Ale budiž autorovi ke cti, že nechal lespoň holeně - tedy nohy. Taky mohl napsat, že na přiložených rentgenových snímcích jsou mandibuly - tedy dolní čelisti (jsou přece dole, ne).
Ta fotka je opravdu děsivá. Ovšem nic to nemění na tom, že se nejedná o kosti holenní, ale stehenní. Příslušného redaktora je třeba poučit!
Chápu, že chci toho moc, ale sakra, tohle je snad učivo základní školy, holeň je ta část dolní končetiny pod kolenem , na rtg jsou kosti STEHENNÍ. Stehna jsou to, co vyrůstá z pr..le! No a podle rtg to určitě nebyla mladá žena, ale dle neuzavřených růstových chrupavek to bude spíše dívka tak 12 -14 let, možná i méně. A zlomeninu pánve na tom rtg taky nevidím...
Vím, chci toho asi moc, ale kde jsou stehna by měl vědět i automobilový novinář
Vím, chci toho asi moc, ale kde jsou stehna by měl vědět i automobilový novinář
Pamet nemam stoprocentni, ale nevim jestli jsem nekdy potkalnejakou zenstinu s hnatama na palubce v cemkoliv mensim nez golf, a i to jen zridka. Nejcasteji je potkavam od stredni nahoru, nebo ve vetsich SUV (coz mi prijde prirozene, dat si nohy na palubku tam pujde asi nejsnaz / nejprijemneji). Ciste moje zkusenost samozrejme. 😄
Kdyby měla hlavu pod volantem a plnou pusu, tak se jí to nestalo. Zranění by hrozilo řidiči... 😁
Dávat nohy na palubovku asi neni dobrej nápad, nicméně mě to přijde jako rentgen pánve dítěte a nikoli dospělého člověka...
To může udělat a dovolit jen hlupák. Jezdíme každý rok několik set km a ani ve snu by mě to nenapadlo.Ty kosti jsou stehenní,jen pro pořádek 😉
No to si necháš tedy líbit hodně. Mně by to zkusila jednou udělat a víckrát by to neudělala. Jestli si chce rozpohybovat nohy, může jít pěšky. Takže buď je sundá a pojedeme, nebo si může vystoupit