Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
_Karel_
Docela by mě zajímalo, jak se do finále dostal.
tak to sme uz dvaja ... a pockaj.. sranda este len bude ked nakoniec nebude daleko aj od vitazstva.... tieto dnesne ankety su fakt uz smutne... a uprimne.. ani golfik neviem co tam dnes hlada ( a to sa mi inak ten novy konecne aj paci ) ... ale asi kvoli biznisu a reklame tam niektore kusky proste nemohli nebyt ( vid aj taycan ) ... teda moja desiatka by bola fakt uplne ale uplne ina... a z tejto desiatky mi tam snad len prave tito dvaja korejci pasuju... zbytok nula bodov.... cele zle... 😒
MBRANOM
Ja zošaliem a najlepšie auto na svete nikde, ani jedna škoda, ja si to idem hodiť, ja to neznesiem 8-s 😄
frite
Kdyby ti hlupaci cetli srovnavaci testy na auto.cz tak stacilo dat do kazde kategorie po skodovce,rovnou ji vyhlasit vitezem a usetrili by sobe i svetu cas a nervy. Takhle delaji zbytecnou praci...
inak tieto ankety dnes uz za mna velku vahu ani vypovednu hodnotu nemaju .. co tam robi napriklad T-Cross?
a uvidis..... nakoniec to vyhra este prave niekto kto v tejto desiatke ani velmi nema co hladat... vsadim sa