Novinky
MBRANOM
2
Ja zošaliem a najlepšie auto na svete nikde, ani jedna škoda, ja si to idem hodiť, ja to neznesiem 8-s 😄
Přejít do diskuze
za mna sonata alebo telluride... ale osobne som skor za telluride
inak tieto ankety dnes uz za mna velku vahu ani vypovednu hodnotu nemaju .. co tam robi napriklad T-Cross?
a uvidis..... nakoniec to vyhra este prave niekto kto v tejto desiatke ani velmi nema co hladat... vsadim sa
inak tieto ankety dnes uz za mna velku vahu ani vypovednu hodnotu nemaju .. co tam robi napriklad T-Cross?
a uvidis..... nakoniec to vyhra este prave niekto kto v tejto desiatke ani velmi nema co hladat... vsadim sa
To má jen dvě vysvětlení. Dobrý vtip, nebo se svět v zádel obrací, jestli taková ryba po mrtvici vyzera dobre. (zda je to dobré auto neupírám)
Kdyby ti hlupaci cetli srovnavaci testy na auto.cz tak stacilo dat do kazde kategorie po skodovce,rovnou ji vyhlasit vitezem a usetrili by sobe i svetu cas a nervy. Takhle delaji zbytecnou praci...
tak to sme uz dvaja ... a pockaj.. sranda este len bude ked nakoniec nebude daleko aj od vitazstva.... tieto dnesne ankety su fakt uz smutne... a uprimne.. ani golfik neviem co tam dnes hlada ( a to sa mi inak ten novy konecne aj paci ) ... ale asi kvoli biznisu a reklame tam niektore kusky proste nemohli nebyt ( vid aj taycan ) ... teda moja desiatka by bola fakt uplne ale uplne ina... a z tejto desiatky mi tam snad len prave tito dvaja korejci pasuju... zbytok nula bodov.... cele zle... 😒