Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeCitroën C3 má po faceliftu. Přináší přepracovaný vzhled a komfortnější sedačky
15 komentářů
Ja Prvni 123
Nebo dalsi, nesmyslne pouzita, "dvouspojka" .
😒
😒
Je to hydromenic Aisin, PSA dvojspojky nepouziva
Dik.
To zni jako dobra zprava.
😉
To zni jako dobra zprava.
😉
kym nenabeha 60 000 km a nebude treba menit olej v prevodovke 😄
V každej prevodovke treba meniť olej, takže je to nepodstatné. Ak užívateľ vie ako správne používať automat, tak ho tá prevodovka prežije.
Mám obdobný automat od Aisinu v C5-ťke. Za ani nie štyri roky 250 000 km, olej v ňom mením po cca 80 000 km a nemá jediný problém.
Mám obdobný automat od Aisinu v C5-ťke. Za ani nie štyri roky 250 000 km, olej v ňom mením po cca 80 000 km a nemá jediný problém.
A ako? V autorizovanom servise to velmi nechcu robit, filter sa z toho vybrat a vymenit neda, olej nevytecie cely. Cize treba hladat roznych mechanikov, alebo to nechat tak a dufat, ze dozije auto 200 000 bez problemov a potom vyhodit. Ine prevodovky maju normalne predpisanu vymenu, v servise predpokladam olej vymenia ako sa ma a auto ide dalej 😄
Nikdy som v servise (autorizovaný servis Citroen a neskôr Peugeot v Trenčíne) nemal problém s tým keď som chcel vymeniť olej v prevodovke. Pravda, filter sa vymeniť nedá (celkom by ma zaujímalo či tam vôbec nejaký je, respektíve ako je filtrácia robená 😐 ), a ani celá náplň sa nevymení. No aj tak mi príde užitočnejšie vymeniť olej aspoň čiastočne, než dúfať že sa mi to nerozsype pod zadkom. 😄
Mne sa pri starom aute kedysi do toho nehrnuli, musel som hladat ine servisy a uvidim, ako sa zachova autorizovany servis teraz. Kazdopadne je to jedna z nevyhod prevodovky, inak je celkom v pohode.
Ach tak. V tom prípade rozumiem. Ja mám auto od novoty a olej mením taktiež od novoty. Keď som musel vymeniť servis (Citroen -> Peugeot), auto malo cca 120 000 km a keď som ich v Peugeote požiadal o výmenu oleja v prevodovke, najprv mali obavy. No keď som im povedal že olej mením pravidelne, nemali s tým problém.
V tvojom prípade možno mali obavu, že nový olej rozpustí nečistoty v prevodovke, niečo sa upchá a ty sa s nimi budeš naťahovať že Ti niečo pohnojili v aute 🤷♂️
V tvojom prípade možno mali obavu, že nový olej rozpustí nečistoty v prevodovke, niečo sa upchá a ty sa s nimi budeš naťahovať že Ti niečo pohnojili v aute 🤷♂️
megacruiser
Vzhled? Otřesný, nafouknutý, všude samá boule. Předek jak poskládaný ze 3 různých aut, bez nějaké jednotící myšlenky, prostě jen náhodně poskládané tvary. Benzínový motor? Utřepaný 3 válec, který jede tak nějak divně - podivné reakce na plyn, reaguje jak se mu zrovna chce. Oproti lineárnímu nárustu výkonu u čtyřválců je to děs. Ještě pár evolucí spalovacích motorů a všichni přejdeme na elektromobily dobrovolně, protože spalováky už se nebudou dat řídit.
kaa
Největší slabina je ten tříválec. Kultivovanost žádná, vibrace, zvuk a projev strašný. Nechápu že si může někdo koupit auto s takovým motorem. :no:
nuz neni to nemecka krabica na kolesach "co tahne vocpoda" f kombajnu a f dehtu...
ludia rozhodli; predaje citronu rastu a ostatnym klesaju. :😉