Novinky
že keď začnú orezávať ponuku motorov tak začnú u R3 motorov. 😒]
Jasné, nakoniec zostanú len samé Mkové modely. 😁
Tož já měl svého času půjčený 218i AT tříhrnek na víkend a na normální ježdění byl docela fajn... :-! A že to říkám zrovna já...... 😉
Aj toto sa vyrábalo ako BMW, a že Isetta značke značne v krízových rokoch pomohla. Možno by tu bez Isetty dnes BMW nebolo... https😐/i.ytimg.com/…axresdefault.jpg
který zaplní čínské auta na baterky :no:
Jsem docela rád že jsem si stihl letos nakoupit a mám to ještě bez některých povinných asistentů. Uvidíme jak s tím vším zamíchá koronavirus, možná budeme všichni mít jiné starosti než "zezelenat".
CICERO
TO DOUFAM, ZELENA JE BARVA ZKAZENYCH PRASAT !!!
To je neco jako sledovat stareho znameho, jak ho pomalu szira a zabiji rakovina...
RIP 😢
RIP 😢
CICERO
BMW = BYLI MOC WEDLE
Zodpovědnost za pomalou likvidaci evropského průmyslu přitom plně padá na hlavu zeleným pomatencům z vedení EU! 😒 😒 😒 :no: :no: :no:
https😐/auto.pravda.sk/…urdnych-dovodov/?…
Toto ale nikomu nevadí?
Toto ale nikomu nevadí?
Vraj si to uz uradnik vsimol a tieto pravidla sa nemusia aktualne nemusia dodrziavat.
co sa dalo cakat uz davnejsie .... a asi neostane len pri motoroch.... casom zrejme zmizne aj par nezmyselnych modelov.... medved to iste... 😒] 8-s
Tak snížení složitosti aktuálních aut mi přijde jako super nápad. Auta dnes umí skoro všechno, vymýšlí se složité vifikundace, abych jako řidič nemusel pohnout malíčkem o 2cm, za cenu 4 řídících jednotek, dvou obrazovek a pěti elektromotorů. Kéž by to byl obecný trend.
Stejně tak by mě netrápilo, kdyby se místo neustálého chrlení nových generací a nových modelů raději vychytaly chyby a cizelovaly se ty stávající klidně o pár let déle.
Pokud skončí extrémy jako 550D, tak se asi nikdo neoběsí, ale bylo by chybou, kdyby se BMW vzdalo svého "rodinného stříbra" - šesti a osmiválců.
Stejně tak by mě netrápilo, kdyby se místo neustálého chrlení nových generací a nových modelů raději vychytaly chyby a cizelovaly se ty stávající klidně o pár let déle.
Pokud skončí extrémy jako 550D, tak se asi nikdo neoběsí, ale bylo by chybou, kdyby se BMW vzdalo svého "rodinného stříbra" - šesti a osmiválců.
CICERO
double vanos někomu bude chybět? 😲 😒]
NEBOŤ NEJSEM VAS ZAKAZNIK 😄
TAK SE TROCHU SNAZTE !!!