Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

BMW znovu potvrdilo, že bude šetřit. Radikálně zredukuje nabídku motorů

28 komentářů

CICERO
TO DOUFAM, ZELENA JE BARVA ZKAZENYCH PRASAT !!!
_Karel_
Tak snížení složitosti aktuálních aut mi přijde jako super nápad. Auta dnes umí skoro všechno, vymýšlí se složité vifikundace, abych jako řidič nemusel pohnout malíčkem o 2cm, za cenu 4 řídících jednotek, dvou obrazovek a pěti elektromotorů. Kéž by to byl obecný trend.
Stejně tak by mě netrápilo, kdyby se místo neustálého chrlení nových generací a nových modelů raději vychytaly chyby a cizelovaly se ty stávající klidně o pár let déle.
Pokud skončí extrémy jako 550D, tak se asi nikdo neoběsí, ale bylo by chybou, kdyby se BMW vzdalo svého "rodinného stříbra" - šesti a osmiválců.
pradeda777
Tož já měl svého času půjčený 218i AT tříhrnek na víkend a na normální ježdění byl docela fajn... :-! A že to říkám zrovna já...... 😉
spaleny6
Jsem docela rád že jsem si stihl letos nakoupit a mám to ještě bez některých povinných asistentů. Uvidíme jak s tím vším zamíchá koronavirus, možná budeme všichni mít jiné starosti než "zezelenat".
Ada je zase tady
který zaplní čínské auta na baterky :no:
Arese
Zodpovědnost za pomalou likvidaci evropského průmyslu přitom plně padá na hlavu zeleným pomatencům z vedení EU! 😒 😒 😒 :no: :no: :no:
CICERO
to by nesměli kastrolisti vyrábět CORONU Z LUSKOUNU A NETOPYRU haštag SORRY JAKO :-!
speedfred
že keď začnú orezávať ponuku motorov tak začnú u R3 motorov. 😒]
CICERO
vtipný je, že takhle se nikdo nikdy nevyléčil ale pěkně se na to dívá, taková real life tragikomedie...
Arese
Léčí si tím mindráky za II. světovou, stejně jako masovým přijimáním muslimských nájezdníků... 😒
CICERO
double vanos někomu bude chybět? 😲 😒]
CICERO
BMW = BYLI MOC WEDLE
CHerokee
Němci si tohle dojeb*vají sami sobě.
curwasportiva
To je neco jako sledovat stareho znameho, jak ho pomalu szira a zabiji rakovina...

RIP 😢
traveldrive
Inak trochu mi to pripomína škodovácky predaj elektrických áut pod cenu, len aby nejaké predali a znížili tým flotilové emisie. Tiež pekne na hlavu.
speedfred
CHerokee
Tak nějak to bude.
white label
iu
Jen aby toho nedosáhli tím, že udělají eMkové modely i z těch tříválců... 😲 😉
3_diamanty
co sa dalo cakat uz davnejsie .... a asi neostane len pri motoroch.... casom zrejme zmizne aj par nezmyselnych modelov.... medved to iste... 😒] 8-s
iudex
Jasné, nakoniec zostanú len samé Mkové modely. 😁
Dixik2
má končit v červnu 2020.
CICERO
TY VASE PODMĚRECNY KUBATURY ME NEZAJIMAJ CHCI V12 !!!

NEBOŤ NEJSEM VAS ZAKAZNIK 😄

TAK SE TROCHU SNAZTE !!!
traveldrive
Aj toto sa vyrábalo ako BMW, a že Isetta značke značne v krízových rokoch pomohla. Možno by tu bez Isetty dnes BMW nebolo... https😐/i.ytimg.com/…axresdefault.jpg
Miroslav Ddourek
12 milionů eur je 313 miliard korun👍to máte krásné počty😂😂😂
traveldrive
Je to banda chujov...takto vyzerá odbornosť a riadenie euroúradníkov.
Arese
Který zelený d.e.b.i.l. ti dal za toto mínus?! 😲
speedfred
Bublina im hodne pomohla, ale teraz je BMW snáď už inej situácii ako to bolo v 60-tých rokoch.
To už by som radšej bral EV ako R3 motory aj keď niektoré sú možno aj podarené.
Niemand
Vraj si to uz uradnik vsimol a tieto pravidla sa nemusia aktualne nemusia dodrziavat.