Novinky
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Přejít do diskuze
Tak snížení složitosti aktuálních aut mi přijde jako super nápad. Auta dnes umí skoro všechno, vymýšlí se složité vifikundace, abych jako řidič nemusel pohnout malíčkem o 2cm, za cenu 4 řídících jednotek, dvou obrazovek a pěti elektromotorů. Kéž by to byl obecný trend.
Stejně tak by mě netrápilo, kdyby se místo neustálého chrlení nových generací a nových modelů raději vychytaly chyby a cizelovaly se ty stávající klidně o pár let déle.
Pokud skončí extrémy jako 550D, tak se asi nikdo neoběsí, ale bylo by chybou, kdyby se BMW vzdalo svého "rodinného stříbra" - šesti a osmiválců.
Stejně tak by mě netrápilo, kdyby se místo neustálého chrlení nových generací a nových modelů raději vychytaly chyby a cizelovaly se ty stávající klidně o pár let déle.
Pokud skončí extrémy jako 550D, tak se asi nikdo neoběsí, ale bylo by chybou, kdyby se BMW vzdalo svého "rodinného stříbra" - šesti a osmiválců.
Tož já měl svého času půjčený 218i AT tříhrnek na víkend a na normální ježdění byl docela fajn... :-! A že to říkám zrovna já...... 😉
Jsem docela rád že jsem si stihl letos nakoupit a mám to ještě bez některých povinných asistentů. Uvidíme jak s tím vším zamíchá koronavirus, možná budeme všichni mít jiné starosti než "zezelenat".
Zodpovědnost za pomalou likvidaci evropského průmyslu přitom plně padá na hlavu zeleným pomatencům z vedení EU! 😒 😒 😒 :no: :no: :no:
CICERO
CICERO
Léčí si tím mindráky za II. světovou, stejně jako masovým přijimáním muslimských nájezdníků... 😒
CICERO
CICERO
To je neco jako sledovat stareho znameho, jak ho pomalu szira a zabiji rakovina...
RIP 😢
RIP 😢
Inak trochu mi to pripomína škodovácky predaj elektrických áut pod cenu, len aby nejaké predali a znížili tým flotilové emisie. Tiež pekne na hlavu.
co sa dalo cakat uz davnejsie .... a asi neostane len pri motoroch.... casom zrejme zmizne aj par nezmyselnych modelov.... medved to iste... 😒] 8-s
CICERO
Aj toto sa vyrábalo ako BMW, a že Isetta značke značne v krízových rokoch pomohla. Možno by tu bez Isetty dnes BMW nebolo... https😐/i.ytimg.com/…axresdefault.jpg
Bublina im hodne pomohla, ale teraz je BMW snáď už inej situácii ako to bolo v 60-tých rokoch.
To už by som radšej bral EV ako R3 motory aj keď niektoré sú možno aj podarené.
To už by som radšej bral EV ako R3 motory aj keď niektoré sú možno aj podarené.