Novinky
S_v_r
3
Design se mi líbí. Je vidět, že je orientovaný na americký trh. Jsem zvědavý, zda se v této podobě dostane i na trh evropský. :yes:
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
JirkaV8
0
Ale prd, je to pekne na pikacu. Ozubene kola na zemi, Hjundaj je na h o v n o pochopte to uz konecne 8-s :no:
3_diamanty
0
u nas v europe to uz asi na trhu nebude... ale v amerike to bude mat opat uspech ... :yes:
Za krasny nadpis. Pobavilo 😁
CICERO
CICERO
Tak na jeden z detailů tu máme odpověď. Asi se i tady Hyu inspirovalo Passatem a jeho svítícím nápisem místo hodin 😄
Spousta SUV má za volantem dekorativní blonďatý prvek, který také nic neumí a články se o tom nepíšou.
CICERO
Hlavně, aby aspoň polovina chlapů uměla řídit jako ony...
O to nemám strach, potkávám spoustu dědulů v Kodiacích a podobných vozech, co tě na okresce pomalu vytlačí ze silnice, protože se pohybují metr od krajnice kvůli špatnému odhadu a strachu, že spadnou do příkopu. Uhýbat jim a " lízat " přitom patníky je fakt opravdová radost.Tak hlavně že oni se cítí bezpečně a mají vysoký posaz a dobrý výhled. 😄
Ten detail budíků mi připomínají to, co jsme si bastlili při hraní rFactoru a snaze postavit si jakože přístrojovku. Akorát to bylo ze zbytků, freeware softwaru a my byli studenti...
Prístrojovka ja kópia VW Golf VIII :no: Volant je pekne škaredý a v podstate celé auto nič moc. :no:
Jestli tohle má být "pokrok" - a tedy směr dalšího vývoje, tak už pak nikdy nový auto nechci.
😒
A prosím vás, jak se liší "čtyřdveřové kupé" od liftbacku?
😒
A prosím vás, jak se liší "čtyřdveřové kupé" od liftbacku?