Novinky
cendakocour
7
Spousta SUV má za volantem dekorativní blonďatý prvek, který také nic neumí a články se o tom nepíšou.
Přejít do diskuze
Čo chceš, skvelá téma na nový článok. Takto sa plní webový priestor. Učme sa od majstrov.
Design se mi líbí. Je vidět, že je orientovaný na americký trh. Jsem zvědavý, zda se v této podobě dostane i na trh evropský. :yes:
Dědulové v Kodiacích a dekorativní blonďatý prvek v SUV = jedno a totéž při jízdě na okrskách. To fakt člověk malém skončí v příkopu i s malým autem!
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Jaký se dá do Tipa objednast motor vůbec? Koukám na sedany a je to všechno 70kw, cena do 300k v pohodě.
CICERO
Tak na jeden z detailů tu máme odpověď. Asi se i tady Hyu inspirovalo Passatem a jeho svítícím nápisem místo hodin 😄
CICERO
O to nemám strach, potkávám spoustu dědulů v Kodiacích a podobných vozech, co tě na okresce pomalu vytlačí ze silnice, protože se pohybují metr od krajnice kvůli špatnému odhadu a strachu, že spadnou do příkopu. Uhýbat jim a " lízat " přitom patníky je fakt opravdová radost.Tak hlavně že oni se cítí bezpečně a mají vysoký posaz a dobrý výhled. 😄
Jestli tohle má být "pokrok" - a tedy směr dalšího vývoje, tak už pak nikdy nový auto nechci.
😒
A prosím vás, jak se liší "čtyřdveřové kupé" od liftbacku?
😒
A prosím vás, jak se liší "čtyřdveřové kupé" od liftbacku?
Ten detail budíků mi připomínají to, co jsme si bastlili při hraní rFactoru a snaze postavit si jakože přístrojovku. Akorát to bylo ze zbytků, freeware softwaru a my byli studenti...
u nas v europe to uz asi na trhu nebude... ale v amerike to bude mat opat uspech ... :yes:
CICERO
Prístrojovka ja kópia VW Golf VIII :no: Volant je pekne škaredý a v podstate celé auto nič moc. :no: