Novinky
dneska jako mikrovlnna trouba.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ale já už jsem to vzdal. Starého psa novým kouskům nenaučíš.
Šířka 1,32m a rozchod 1.6m?
Fantazie. Pravděpodobně má ještě jedna vnější kola, která zasahují do jiné dimenze a ani na fotkách nejsou patrné. Je to dimenze, kde žije Bureš a kde čísla, tabulky a technické údaje ztrácejí smysl na který jsme zvyklí z našeho ubohého newtonovského vnímání fyziky a časoprostoru.
Tipnul bych 1,06m.
Ale to je jedno.
Je to marný.
Edir 11.4
A opět opraveno. Bez uznání chyby, bez poděkování. Pěkně potichu a zmizet jako smrad... :yes:
Šířka 1,32m a rozchod 1.6m?
Fantazie. Pravděpodobně má ještě jedna vnější kola, která zasahují do jiné dimenze a ani na fotkách nejsou patrné. Je to dimenze, kde žije Bureš a kde čísla, tabulky a technické údaje ztrácejí smysl na který jsme zvyklí z našeho ubohého newtonovského vnímání fyziky a časoprostoru.
Tipnul bych 1,06m.
Ale to je jedno.
Je to marný.
Edir 11.4
A opět opraveno. Bez uznání chyby, bez poděkování. Pěkně potichu a zmizet jako smrad... :yes:
Akorát odhadl naše IQ z jediné věty a pak nám zle vyčinil.
Klečel jsem hodinu na hrachu a brečel. 😒]
ale tak zase pri dlzke 3,4m aj ta sirka 1,32m nevyzera na pohlad nijako poddimenzovane ... jednoducho v tom case to bolo proporcne good ... a ani dvere nemali 20cm hrubku ako dnesne vozy takze vnutri nakoniec asi aj bolo dost miesta aj na sirku
https😐/img2.auto.cz/…551_skoda-v0.jpg?v=0
Samozrejme došiel som pozrieť hlavne na Opel GT... ale ako správny fanúšik áut som nevynechal ani Tudor. Poviem Vám, že nikto z nás by nechcel jazdiť takým autom 😞. Škoda 1000 MB je oproti tomu ultra moderné auto. Už len "gauč" na ktorom sedel vodič a spolujazdec bol hrozný - pri otvorení dverí som skoro vypadol. Pojem ergonómia v tej dobe ešte zrejme nebol známy 😊.