Novinky
Škoda vylepšuje své vozy. Pro modelový rok 2021 dostanou dvouramenný volant, Lauru i nové 1.0 TSI
25 komentářů
zaplosak
5
samé skvělé věci.... 😁 😁 😁
Orm
3
... např. prznění motoru vypínáním válců - skutečně skvělá věc.
...ale tady se dozvídám o vylepšení fabie dvouramenným volantem.
😄 😄 😄 😄
A má to už světýlko v kufru? Jedničková Fobie v holobytu to neměla, tak se ptám, bo u Spojené předražené AG si člověk není nikdy jistej, tam je za příplatek i palubní deska pomalu 😄
A má to už světýlko v kufru? Jedničková Fobie v holobytu to neměla, tak se ptám, bo u Spojené předražené AG si člověk není nikdy jistej, tam je za příplatek i palubní deska pomalu 😄
Já si myslím, že lidé chtějí spíš kolečko na ovládání hlasitosti a klimatizace a tlačítka na vypínání asistentů. To naštěstí chápou v KIA a Hyundai a nechápou ve Škodě. Až to dojde i fleetovým manažerům, tak se ve Škodě budou divit.
Tak jestli je to stejné bláto jako bylo ve Fáčku a Feldě tak si alespoň majitel bude připadat jak v za knyplem v letadle 😁 😁 😁 😁
Než TSI Evo, raději se podívat ke konkurenci, která i v dnešní době má benzínové motory s nepřímým vstřikováním a bez filtru pevných částic.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ono je to něco za něco - životnost vs uživatelská přívětivost. TSI s přímým vstřikem reaguje svižně na polohu plynového pedálu, i když otáčky při řazení nahoru mají taky tendenci viset dýl než by řidič chtěl. Ale ve srovnání s 0,9 TCe jsou reakce pořád rychlejší násobně ve všech režimech. Doufám že to Renault u 1.0 TCe trochu poladil, test mě teprve čeká. Nejlepší z obou světů co do reakcí a životnosti představuje Suzuki Dualjet 1,2 bez turba, ale atmosféra má prostě své limity a v běžně používaných otáčkách nejede a musí se podřazovat.
Najměte si alespoň lidi, kteří někdy jeli jiným autem, než tovární Fábkou kurňa. Pak to PR nebude vypadat tak dementně.
Upgrade z tříramenného na dvojramený může vnímat a prodávat jako upgrade jenom totální dement. Promiňte mi ten slovník, ale mám pocit že si o nás fakt myslí, že jsme blbci. Chápu, že klasická klientela Škody o tom ví ***, důležité je to slovo "upgrade" a "nové" či "vylepšené"....no uvidíme jak se vám bude prodávat, když vám klesají prodeje pro firemní neřidiče.
Upgrade z tříramenného na dvojramený může vnímat a prodávat jako upgrade jenom totální dement. Promiňte mi ten slovník, ale mám pocit že si o nás fakt myslí, že jsme blbci. Chápu, že klasická klientela Škody o tom ví ***, důležité je to slovo "upgrade" a "nové" či "vylepšené"....no uvidíme jak se vám bude prodávat, když vám klesají prodeje pro firemní neřidiče.
....k těm usr.aným svrbínkům by nebyl? 😒]
Určitě byl, ale nejdřív musí ekoteroristické vedení EU skončit v propadlišti dějin!!! 😲
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Škodovka není nic jiného než Český Vokswagen jen parametry přizpůsobené pro naivní Čechy. Velká marketingová masáž je samozřejmě placena Němci už se konečně probuďte lidi a kupte si pořádné auto. Mizerné turbo motory které jsou jak steroidech hlavně, že jsou nízké emise spotřeba a mají velký odpich na životnost a kvalitu se už dnes nehledí jen hrabat pod sebe to je dnešní doba.