Novinky
zlysoused
2
Neznám ceny Fiatů, ale tipuju, že do vašeho seznamu by se nějaký vešel.
twistedTSD
1
Fiat si za diesel nechává pěkně zaplatit.
sorpersa
1
:yes: Jasne tipo Jtd je cenovo úplne v pohode.
Arese
3
Hlavně je 1.6 M-Jet naprosto famózní motor, jehož reálná dynamika např. v Tipu se přibližuje Octavii 2.0 TDI/110 kW! 😄 :yes: :yes: :yes: Taky po stránce kultury chodu je na tom 1.6 M-Jet velmi slušně.
moan78
4
Dynamiku neodporujem, ani kulturu chodu, ale celkovy prejav dizloveho Tipa zabija slabe odhlucnenie. Nieco medzi Octavkou prvej a druhej generacie TDI, Co je skoda.
Arese
5
Když o to někdo jóo stojí, tak si může Tipo "doodhlučnit", jina typické cílovce to většinou stačí tak, jak to je. 😉 Jinak v případě Tipa není ani tak problém hlučnost motorů (vč. dieselu), (také díky tomu, že se vždy jedná o 6kvalt), ale spíš o odhlučnění podběhů. A tady je pomoc opravdu docela snadná. 😄
Blue Sun
2
Jasně, auto za půl mega si budu dodělávat doma... 😁 😁 To vymyslí jen zarytý fiatista.
Mikesus
2
To odhlučnění ještě beru, že někdo ho chce zlepšit. Ale já bych spíš potřeboval vyměnit v Tipu celý interiér, aby byl pro mne akceptovatelný.
traveldrive
0
Prečo, na dizajn interiéru auto nejazdí, pokiaľ vyhovuje ergonomicky, tak to nemusí byť až taký zásadný problém. Hluk od podbehov problém je. Ja mám v Berlingu skvelo odhlučnený motor, ale čo z toho, keď na Slovensku ešte asi taký asfalt nepoložili, aby na ňom aj letné gumy nehučali.
Blue Sun
0
Když se mi auto uvnitř nelíbí, tak se mi taky neřídí dobře. Protože na vnější design nekoukám, ale uvnitř jsem celou dobu. A Fiat to zkombinoval dokonale, nehezký interiér s jen průměrnou ergonomií.
male auto s pidi dizlom za vyse 400 tisic? co je na tomto levne? pritom nie je to tak davno co sa dal aj o triedu vacsi full naslapany pro ceed kupatko so 150kw turbobenzinom kupit za 530 tisic...
dizel jedine do pickupu alebo velkeho SUV.. inak je to vtakovina v beznom mensom aute na jazdenie po meste
dizel jedine do pickupu alebo velkeho SUV.. inak je to vtakovina v beznom mensom aute na jazdenie po meste
Ty akože vnímaš ten rozdiel 130 tisíc korún? Keby si ich svojho času mal tak sa vozíš v ASX či? Takto zas si človek môže povedať, že za 700 zoženiem skladovku i30 N atď.
A registruješ, že mezi velkými pickupy/SUV a prcky do města je spousta jiných aut? Do supa se nafta nehodí? Do 5-er?
Pro Ceed je kupátko? Kupátka zvyknú mať 2-dverovú karosériu.
Kolem r.2013 byl pro ceed cupé se dvěma dveřmi celkem pohledné auto.
No ty na to nemáš, to je jasný. Pro tebe nějaký benál, tak za 200 000.
A rajska hudba pre usi nasho Adu :-!
Ale musia mať aj ručku, inak Adu nenalákajú. Okrem toho je tam aj Renault a to je pre neho len rendlík. Toho nekupuje 😃.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Kde je ten dizel akurat na dve veci.
Pe kolenovrtov a na govno.
Pe kolenovrtov a na govno.
Vyplodil jsi opravdu převratný text. Dělals na tom celý den?
Tobě nestačil ROK abys pochopil že
- na barel ropy verze nafta auto ujede zlomek co na benzín
- bez dotování paliva v miliardách je diesel v osobním autě nepoužitelná varianta
Pravda a fakta bolí = si závislej na DOTOVÁNÍ = víc než Agrofert 😲 :-!
- na barel ropy verze nafta auto ujede zlomek co na benzín
- bez dotování paliva v miliardách je diesel v osobním autě nepoužitelná varianta
Pravda a fakta bolí = si závislej na DOTOVÁNÍ = víc než Agrofert 😲 :-!
žije a všechny nás přežije. Je to motor budoucnosti. Jen bude spalovat metan. :-!