Novinky
Othello
2
Taky jsem doteď netušil, že volt je jednotkou výkonu. To se hned pozná odborník
Přejít do diskuze
Ja to chapu tak, ze rekuperovat můžou z obou elektromotorů a tím pádem zvýšit brzdný ucinek rekuperace než nastoupí klasické brzdy.
Pro ty co to nevidí jsem schválně dotyčnou větu hned na začátku ocitoval
(Při aktivaci pohonu všech kol by měla být k nabíjení baterie využívána energie ze všech čtyř kol...)
A co tím chtěli povědět mi opravdu jasné není. Tobě ano ?
(Při aktivaci pohonu všech kol by měla být k nabíjení baterie využívána energie ze všech čtyř kol...)
A co tím chtěli povědět mi opravdu jasné není. Tobě ano ?
To určitě jo, však se na začátku píše že oba plní roli motoru i generátoru
Ale s počtem poháněných kol to nemá nic společného.
Možná jen chtěli upozornit že ty čtyři kola umí nejen pohánět, ale i brzdit motorem (motory)
Ale s počtem poháněných kol to nemá nic společného.
Možná jen chtěli upozornit že ty čtyři kola umí nejen pohánět, ale i brzdit motorem (motory)
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
....Při aktivaci pohonu všech kol by měla být k nabíjení baterie využívána energie ze všech čtyř kol....
Velice zajímavá informace. Nicméně ve skutečnosti se pro rekuperaci využívá kinetická a polohová energie celého auta a počet poháněných kol v tom nehraje žádnou roli. Samozřejmě pokud moc neprokluzují
Velice zajímavá informace. Nicméně ve skutečnosti se pro rekuperaci využívá kinetická a polohová energie celého auta a počet poháněných kol v tom nehraje žádnou roli. Samozřejmě pokud moc neprokluzují