Novinky
dr.Remorey
2
S tím 1,3 tce by to byl celkem solidní sleeper 😒]
CICZERO
10 z 10 věřících v boha kupuje Dacia !!! :-! JU HUUUU
Doufam v prúnik uz v nedeli vecer a mam takove tuseni, ze ten novy design by se neztratil ani před hotelem Pupp.
ze nemame cakat 1,3tce... ale chapem... kafrat mocnejsiemu bracekovi do kapusty by asi uz bolo cez ciaru .... kazdopadne aj s tym 1.0tce ( ktory je aj s nepriamym vstrekom ) to uz moze byt paradne male auto aj do mesta aj mimo neho a za stale este dostupnu cenovku .. a ak k tomu pripratame ocakavany sympaticky a funkcny dizajn dacie tak to opat vidim na velky uspech ... ono dost mozno pojde o jedno uz z posledynych este nepredrazenych a jednoduchych malych aut .... :yes:
CICZERO
zcela určitě, pak už jen: nechtěné dotované EV Brečky, co jim po pul kole na ringu opadne výýýkon protože musíme chladit konvertory, baterie, pitchovinky, kamélie.... 😒] 😒] 😒]
Za mě jinak ta 1.0 SCe a chtěl bych ve výbavě Stepway! snad bude a ne že bude Stepway jenom vod 1,0 TCe jako nevadilo by, ale At to ma tu správnou ATMOSFERU !!! :-! 😒]
NAFTA 2060 BIAČ OPEN ELECTRIQ FAKIN !!!
DNES SEEM BYL NA ECCE HOMO HISTORIC A UZIL SEM SI STARY DOBRY CASY... VUNE BENZINU A CIGARET :yes: :yes: :yes:
cestou zpátky jsem v realitě střebával bannery ANO a Trikolory jsou = VSUDE 😁 KAMPAAAŇ
Za mě jinak ta 1.0 SCe a chtěl bych ve výbavě Stepway! snad bude a ne že bude Stepway jenom vod 1,0 TCe jako nevadilo by, ale At to ma tu správnou ATMOSFERU !!! :-! 😒]
NAFTA 2060 BIAČ OPEN ELECTRIQ FAKIN !!!
DNES SEEM BYL NA ECCE HOMO HISTORIC A UZIL SEM SI STARY DOBRY CASY... VUNE BENZINU A CIGARET :yes: :yes: :yes:
cestou zpátky jsem v realitě střebával bannery ANO a Trikolory jsou = VSUDE 😁 KAMPAAAŇ
VDC
Ty voe, šak to má světla jak lanbordžíny!
CICZERO
štěstí je že ne jak shade, a to mohla, kdyby vasek klausu neblbl... DACIA OFFSHORE BUY
... je strašnou chybou. Ne každý chce méně aerodynamickou zvýšenou karoserii! 😒 :no: