Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nová Dacia Sandero už zná datum premiéry. Bude to už brzy!

15 komentářů

ProchyTom
Doufam v prúnik uz v nedeli vecer a mam takove tuseni, ze ten novy design by se neztratil ani před hotelem Pupp.
Arese
... je strašnou chybou. Ne každý chce méně aerodynamickou zvýšenou karoserii! 😒 :no:
3_diamanty
ze nemame cakat 1,3tce... ale chapem... kafrat mocnejsiemu bracekovi do kapusty by asi uz bolo cez ciaru .... kazdopadne aj s tym 1.0tce ( ktory je aj s nepriamym vstrekom ) to uz moze byt paradne male auto aj do mesta aj mimo neho a za stale este dostupnu cenovku .. a ak k tomu pripratame ocakavany sympaticky a funkcny dizajn dacie tak to opat vidim na velky uspech ... ono dost mozno pojde o jedno uz z posledynych este nepredrazenych a jednoduchych malych aut .... :yes:
CICZERO
zcela určitě, pak už jen: nechtěné dotované EV Brečky, co jim po pul kole na ringu opadne výýýkon protože musíme chladit konvertory, baterie, pitchovinky, kamélie.... 😒] 😒] 😒]
Za mě jinak ta 1.0 SCe a chtěl bych ve výbavě Stepway! snad bude a ne že bude Stepway jenom vod 1,0 TCe jako nevadilo by, ale At to ma tu správnou ATMOSFERU !!! :-! 😒]

NAFTA 2060 BIAČ OPEN ELECTRIQ FAKIN !!!

DNES SEEM BYL NA ECCE HOMO HISTORIC A UZIL SEM SI STARY DOBRY CASY... VUNE BENZINU A CIGARET :yes: :yes: :yes:

cestou zpátky jsem v realitě střebával bannery ANO a Trikolory jsou = VSUDE 😁 KAMPAAAŇ
VDC
Ty voe, šak to má světla jak lanbordžíny!
dr.Remorey
S tím 1,3 tce by to byl celkem solidní sleeper 😒]
CICZERO
To co chce každý, automobilky = PRESTALO ZAJIMAT = MUSIME NEKUPOVAT nove NECHTENE PRODUKTY !!!

pak se možná umoudří... FAKIN SUV BIAČ
CICZERO
Voleeee vo le vo le vo le… Vé dé cé ééé, he he he hééé 😒]
traveldrive
Konečne sa zhodneme. Aspoň raz za čas. :yes:
CICZERO
10 z 10 věřících v boha kupuje Dacia !!! :-! JU HUUUU
CICZERO
štěstí je že ne jak shade, a to mohla, kdyby vasek klausu neblbl... DACIA OFFSHORE BUY
TondaSverak
nebo jako Volvo 😒]
jiras_
Tak jistě, když to chceš vidět. A já kdo pořád kupuje fejkové šunty, teď už vím.
jiras_
Jako led pásek a za tím halogen? Tak jo...
VDC
Tvar toho pásku, vole.