Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Končící Ford Mustang GT350 nahradí Mustang Mach 1. Zamíří i do Evropy?

6 komentářů

ProchyTom
Ano, mustang “v zakladu” jako levne sportovni usa auto pro chudy je prece realita. Taky jsem mel v6 4,0 a v6 3,7 kdyz jsem mel 25 let. Pak uz jsem nemel hluboko do kapsy, tak v8 5,0 a pokud uz si muzes vybrat tak gt500, shelby, mach1 atd a to uz nejsou socky, mozna redneck v texasu s tim bali buchty na benzince a nebo ma challengera. Ale to prece neznamena ze kdyz to ma jelito v usa, jako tady vemeno v kšiltovce skodu octavia rs na splatky a lepí splátky horko tezko kazdej mesic, ze to je auto pro chudy 👍
Anonym
Nemusím ho a mám ho rád.
Auto pro chudý to nebude, i když je levnej - na to co je. A je....sporťák. Sporťáky si nekupujou chudý. Z principu. Egal jestli Miatu, Muscle car, Supersport, GT, kabrio...
Navoněná bída si kupuje RSo nebo "sportovní SUV". Protože nemají místo ani prachy na to, držet si sporťák na víkend.
CICZERO
A jinak tradičně, america v upadku…

Takový hommelles cars… vždyt tím v americe jezdí chudáci... 😒] se probudte 😒]
auta pro pracujici tridu na víkend = nekde modly... hahaha :no:

CHINA GO FAST !!! 2060 EMISION NEUTRAL WITH NUCKE DOOM BOOM

Jo a discoteqa na spratleyho ostrovech hahaha

Go Si GO GO GO !!!
Arese
Tak takovéto autíčko, to je prostě automobilová nirvána! Zejména v té dnešní strašlivé době, kdy je evropský trh systematicky decimován zeleno-marxistickými "progresivistickými" šílenci... 😲 ;-\ 😒 :no: :no: :no😒br /> Bravo Forde, v případě opravdového Mustangu je svět ještě v pořádku! 😄 😄 😄 :yes: :yes: :yes:
sam74
Nahradit 5,2 za 5,0 a ještě tvrdit, že to je lepší volba je tak maximálně pohádka pro děti na dobrou noc. Ford potřebuje šetřit výrobní náklady a to se mu s 5,0 podaří. Neberu v potaz výkon motoru, ale jeho charakteristiku, která je u 5,2 úplně někde jinde. Motor je točivý. Laikovi se může zdát výkon 5,0 dostatečný, ale není. 6,4 od Dodge s podobným výkonem táhne podstatně lépe a to při podstatně jednodušším motoru. Každý má hold ty koně jinak silné. GT350 je fakt škoda.
admin Fusion webu
Ford Novinky na jednom miste: http😐/www.fordauto.sk/