Novinky
KANKUNEN
3
A ještě poznámka, když by někdo fotil dovču a pak ti ukazoval všech 500 fotek, tak by se na to nikdo nedodíval.
Zahlid sem to minulej tejden projet okolo Hradčan ven na vypich a fakt to budi pozornost. Na fotkach mi to ted tak neprijde, ale na živo paráda. Takový superauto, kdy mas tendenci to dojet a podivat se. To se ti u bmw nestane. No a diky za tolik fotek, ja se rad znovu podivam podrobne 👍
Ja jsem v tom par minut jel, jako pasazer. Byl to LC500h (ne Convertible a hybridni verze). Na okreskach myslim nic lepsiho nezaziju. Mozna uz nikdy.
Vida, u 8-er to nejde, a tady to jde. :yes:
Moc konkurence tenhle parádní Lexus nemá.....snad Mustang......taky atmosfera V8 ..taky 10ti stupnovej automat...akcelerace podobna ......zvuk paradni.....kufr mnohem vetsi.....ale levnejsi interier ...a otazka co podvozek.
Nic mene ta cena....je taky uplne jinde.
Nic mene ta cena....je taky uplne jinde.
s tímto V8 motorem začíná na 2 599 000 Kč. Výbava dostatečná, výběr barvy bez příplatku. Jsem překvapen, že jich není vidět na silnici víc...... :-!
ja prekvapený ani veľmi nie som. Jednak je tu Mustang čo stojí o milión menej a na druhej strane dealerská sieť Lexusu nie je ani zďaleka taká veľká ako má D3.
A já se v tom ztrácím úplně, Mustang platí nějakou emisní pokutu? LC500 sice není nejlevnější, nicméně stoji taky totéž, jako když ho uvedli na trh... a BMW s preplnovanou V8 stoji takový randal...