Novinky
ProchyTom
6
Zahlid sem to minulej tejden projet okolo Hradčan ven na vypich a fakt to budi pozornost. Na fotkach mi to ted tak neprijde, ale na živo paráda. Takový superauto, kdy mas tendenci to dojet a podivat se. To se ti u bmw nestane. No a diky za tolik fotek, ja se rad znovu podivam podrobne 👍
Přejít do diskuze
Ja jsem v tom par minut jel, jako pasazer. Byl to LC500h (ne Convertible a hybridni verze). Na okreskach myslim nic lepsiho nezaziju. Mozna uz nikdy.
A ještě poznámka, když by někdo fotil dovču a pak ti ukazoval všech 500 fotek, tak by se na to nikdo nedodíval.
s tímto V8 motorem začíná na 2 599 000 Kč. Výbava dostatečná, výběr barvy bez příplatku. Jsem překvapen, že jich není vidět na silnici víc...... :-!
Tak to zase prrrr😊
je to krásné auto, s atmo osmiválcem extrémně zajímavé... ale v hybridní verzi a ultrazážitek na okreskách? s dvoutunovou mrchou?
je to krásné auto, s atmo osmiválcem extrémně zajímavé... ale v hybridní verzi a ultrazážitek na okreskách? s dvoutunovou mrchou?
A já se v tom ztrácím úplně, Mustang platí nějakou emisní pokutu? LC500 sice není nejlevnější, nicméně stoji taky totéž, jako když ho uvedli na trh... a BMW s preplnovanou V8 stoji takový randal...
ja prekvapený ani veľmi nie som. Jednak je tu Mustang čo stojí o milión menej a na druhej strane dealerská sieť Lexusu nie je ani zďaleka taká veľká ako má D3.