Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobily

Zpět na článek

Takhle se vyrábí nový Fiat 500. Nahlédněte do zákulisí jedné z nejstarších automobilových továren Evropy

9 komentářů

Arese
...co nejdříve zahájili také výrobu nového Punta, a s pořádnými benzinovými motory FireFly! 😄 :yes:
traveldrive
Som zvedavý... Príde mi tragikomické, keď je líder v segmente malých áut závislý na platformách niekoho iného...
ericn
Tak mám z Fiatu pocit, že tam bude raději vyrábět jen elektrický F500 za milion... Otázka je, jak dlouho 😉
speedfred
Presne tak, toto by bol elektricky ideal do mesta tak do 300tis Kč. Nie ale za to co pýtajú teraz.
traveldrive
Len mi nie je jasné, prečo by malé autíčko nutne malo mať hybrid... Nech to robia v elektrike vo veľkom, a dajú tomu normálnu cenu, a popri tom normálny benzínik s 5-litrovou spotrebou v meste. Fakt nerozumiem tej filozofii stavať všetko na päťstovke a na ostatné, hoci úspešné, viac-menej kašľať...
Avanti
Ja si myslím, že keď budú chcieť vyťažiť tú novú platformu na zaplatenie jej vývoja, tak to 500vka sama, príp. s novým Centoventi asi nezvládnu, potom sa mi to hlavne po fúzii s PSA (ktorí malé autá segmentu A zarezávajú) zdá reálne, aby si to našlo svoju budúcnosť.
Ota4
Je pravda že jsem nedávno četl rozhovor s CEO fiatu a říkal že ta EL platforma nové 500 umí i zástavbu spal.motorů. Tak se uvidí no ale věřte jim něco
Avanti
Myslím, že dlhšie ako 4-5 rokov, pracujú totiž aj na spaľovacej hybridnej verzii novej 500vky, ktorá by teoreticky mohla nahradiť súčasnú spaľovaciu 500vku.
Ota4
To nehrozí neboj