Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Do konce příštího roku představíme 12 nových SUV modelů, zní z Hyundai

15 komentářů

kari.laz
Samý nanicoidní SUV
Mino 1
Budu, ale tie uz tak nevynasaju, ako SUVcka 😐
traveldrive
Ani SUV už nebudú vynášať, keď ich bude ako pliev a budú sa líšiť na oko pár plastami...
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Blue Sun
to trochu málo?
Anonym
Antone Pavloviči? 😉
ProchyToman
Lidi to chteji a platí za to. My ostatni muzeme kupovat za dobrej peniz neco hezciho, co ma lepsi jizdni vlastnosti, spotrebu.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Arese
Lidstvo hlavně chce normální pořádná auta, ne tříválcové pojízdné tablety zamořené hybridizací, automatickou převodovkou a desítkami "asistentů"!!! 😲 😒 :no:
Mino 1
Tablety sa uz nastahovali aj do low-cost aut, bez toho uz asi nejde nic nove kupit.
Anonym
Tak automat mi nevadí.
Ale chci možnost výběru.
A v principu možná mi neva ani tablety.
Co mi vadí je násilnost, (teď píšu o koncernu) s jakou se snaží nutit lidi do registrace nesmyslných a nikým nechtěných produktů. Kdo to chce, ať si to koupí. Ale já nechci, aby i auto v základu bylo online.
Chci pustit rádio, aby hrálo. Neaby se mě ptalo kdo jsem a oznamovalo mi že sleduje/nesleduje mou polohu. A asistenční systémy chci mít možnost nastavit defaultně. Jako v L200 (zrovna mám, asi je víc takových aut a asi čím dál míň.
WinDiesel
Ta sedla !!!
Blue Sun
Těch pět zdejších nespokojenců není lidstvo. 😁
CICZERO
_Karel_
Ano, lidstvo nechce automatickou převodovku. Zejména na Litoměřicku. Ty seš fakt tragéd.