Novinky
kari.laz
2
Samý nanicoidní SUV
Mino 1
2
Budu, ale tie uz tak nevynasaju, ako SUVcka 😐
traveldrive
4
Ani SUV už nebudú vynášať, keď ich bude ako pliev a budú sa líšiť na oko pár plastami...
CICZERO
Zdanění SUV z hmotnosti... CO2 limity....
V hyundai ví nebo elektrifikují :no:
V hyundai ví nebo elektrifikují :no:
Lidi to chteji a platí za to. My ostatni muzeme kupovat za dobrej peniz neco hezciho, co ma lepsi jizdni vlastnosti, spotrebu.
CICZERO
Lidstvo chce SUV... LIDSTVO JDE DO... ...DELE
Lidstvo hlavně chce normální pořádná auta, ne tříválcové pojízdné tablety zamořené hybridizací, automatickou převodovkou a desítkami "asistentů"!!! 😲 😒 :no:
Tak automat mi nevadí.
Ale chci možnost výběru.
A v principu možná mi neva ani tablety.
Co mi vadí je násilnost, (teď píšu o koncernu) s jakou se snaží nutit lidi do registrace nesmyslných a nikým nechtěných produktů. Kdo to chce, ať si to koupí. Ale já nechci, aby i auto v základu bylo online.
Chci pustit rádio, aby hrálo. Neaby se mě ptalo kdo jsem a oznamovalo mi že sleduje/nesleduje mou polohu. A asistenční systémy chci mít možnost nastavit defaultně. Jako v L200 (zrovna mám, asi je víc takových aut a asi čím dál míň.
Ale chci možnost výběru.
A v principu možná mi neva ani tablety.
Co mi vadí je násilnost, (teď píšu o koncernu) s jakou se snaží nutit lidi do registrace nesmyslných a nikým nechtěných produktů. Kdo to chce, ať si to koupí. Ale já nechci, aby i auto v základu bylo online.
Chci pustit rádio, aby hrálo. Neaby se mě ptalo kdo jsem a oznamovalo mi že sleduje/nesleduje mou polohu. A asistenční systémy chci mít možnost nastavit defaultně. Jako v L200 (zrovna mám, asi je víc takových aut a asi čím dál míň.