Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Do konce příštího roku představíme 12 nových SUV modelů, zní z Hyundai

Ondřej Mára
Diskuze (15)

Automobilka slibuje 12 nových nebo výrazně modernizovaných SUV modelů, pod jejichž kapotou můžeme očekávat nové spalovací, hybridní, plug-in hybridní, elektrické i výkonné N Performance pohonné jednotky.

Automobilka se na svých webových stránkách pochlubila celkem ambiciózním plánem, kterým je představit do konce roku 2021, tedy během následujících 15 měsíců, celkem 12 nových nebo výrazně modernizovaných SUV modelů. Pod jejich kapotou by přitom měla být široká nabídka motorizací.

V tiskové zprávě se mluví o nových spalovacích motorech, hybridech, plug-in hybridech, bateriových elektrických modelech i sportovních modelech s označením N Performance.

Hyundai sice šetří detaily, přesto v tiskové zprávě jmenuje několik modelů, kterých se má rozsáhlá SUV ofenzíva dotknout – některé z nich už přitom automobilka již představila a začala prodávat. Bavíme se například o novém Tucsonu, Koně nebo Santa Fe. Mezi úplnými novinkami se objevuje pick-up Santa Cruz nebo elektrifikované SUV Ioniq, které dostane zcela novou platformu.

Díky této rozsáhlé modernizaci by tak jihokorejská automobilka měla mít koncem příštího roku jednu z nejmodernějších a nejekologičtějších nabídek SUV modelů napříč celým automobilovým průmyslem, jak zmiňuje ve své tiskové zprávě.

"Naši těžce pracující technici, designéři a vývojové týmy pro naše zákazníky vyvinuli fantastické nové produkty. SUV, eko-zaměřená vozidla a vysokovýkonné N produkty jsou tu, a já se nemůžu dočkat, jak naši zákazníci a nadšenci zareagují na jednu z nejpůsobivějších nabídek nových produktů v naší historii,“ uvedl Olabisi Boyle, viceprezident produktového plánování a strategie mobility pro Hyundai Motor North america.

Ondřej Mára
Diskuze (15)

Doporučujeme

Avatar - _Karel_
10. 11. 2020 17:37
Re: dyt ju, at jeste pridaji
Ano, lidstvo nechce automatickou převodovku. Zejména na Litoměřicku. Ty seš fakt tragéd.
10. 11. 2020 15:37
Re: A normální auta už dělat nebudou?
Ani SUV už nebudú vynášať, keď ich bude ako pliev a budú sa líšiť na oko pár plastami...
Avatar - Blue Sun
10. 11. 2020 15:15
Re: dyt ju, at jeste pridaji
Těch pět zdejších nespokojenců není lidstvo. :-D
Avatar - WinDiesel
10. 11. 2020 15:02
Re: dyt ju, at jeste pridaji
Ta sedla !!!
10. 11. 2020 14:10
Re: Re: dyt ju, at jeste pridaji
Tablety sa uz nastahovali aj do low-cost aut, bez toho uz asi nejde nic nove kupit.